Witam serdecznie ,a wiec mój problem jest taki:założyłem forum ,kategorie itd.No i zacząłem ustawiać sobie rożne rzeczy w opcjach.Na początku były widoczne kategorie dla nie zarejestrowanych .Teraz tylko dla zarejestrowanych i na dodatek jak ja jestem zarejestrowany to tez nie widze kategorii.Zarejestrowalem usera i po zarejestrowaniu z jego pozycji elegancko widac.Ale z mojej i niezarejestrowanych lipa.Gdzie cos zaznaczylem?Prosze o pomoc jak to odkręcic bo tyle jest opcji ze nie mam głowy przez te swieta.A szkoda mi straconych dni bo forum swierze i musi userow zebrac troche.
Moje forum http://www.poloniaberlin.com.pl/
Pozdrawiam
Co namieszalem na moim forum?
Re: Co namieszalem na moim forum?
Pierwsza sprawa że postawiłeś forum na phpbb2 by przemo a oni mają własny support.
Druga to taka że nikt już nie prowadzi wsparcia dla phpbb2 poza wymienionymi powyżej.
Trzecia to masz tylko dwóch użytkowników więc radzę Ci postawić forum od nowa ale już na phpbb3 !
Czwarta to taka że prawdopodobnie bawiłeś się w "uprawnienia" wejdź do panelu administracyjnego i zmień je dla gości oraz dla siebie.
Druga to taka że nikt już nie prowadzi wsparcia dla phpbb2 poza wymienionymi powyżej.
Trzecia to masz tylko dwóch użytkowników więc radzę Ci postawić forum od nowa ale już na phpbb3 !
Czwarta to taka że prawdopodobnie bawiłeś się w "uprawnienia" wejdź do panelu administracyjnego i zmień je dla gości oraz dla siebie.