Usunięty folder "language"
Usunięty folder "language"
Przez przypadek usunąłem cały
folder o nazwie language i MUSZĘ go mieć... czy da się to jakoś odzyskać? używam programu FileZilla a forum mam na yoyo.pl BARDZO proszę o pomoc i to jak najszybciej ;(
Re: Usunięty folder "language"
Musisz wgrać backup (o ile taki masz) bo niestety pliki usuwane są z serwera bezpowrotnie.
A jak nie to wgraj sobie jeszcze raz z czystego forum ten katalog.
No i oczywiście nie zapomnij wykonać wszystkich zmian które robiłeś instalując nowe mody.
No i oczywiście nie zapomnij wykonać wszystkich zmian które robiłeś instalując nowe mody.
lemonic pisze:Musisz wgrać backup (o ile taki masz) bo niestety pliki usuwane są z serwera bezpowrotnie.
Czyli muszę zainstalować forum "dawce" z którego wezme ten folder... ale wszystko będzie grało?
No nie tak do końca. Zależy ile zmian robiłeś w plikach językowych podczas instalowania modyfikacji. Ogólnie jak wgrasz ten katalog to będziesz mógł uruchomić forum w okrojonej wersji tj bez tych modów ale wystarczy je dodać co zajmie Ci pewnie z 10 min i wszystko będzie grało 
W załączniku masz pliki językowe do wgrania od phpbb3.0.4 (żebyś nie musiał męczyć się z instalacją
)
W załączniku masz pliki językowe do wgrania od phpbb3.0.4 (żebyś nie musiał męczyć się z instalacją
- Załączniki
-
- language.7z
- (193.57 KiB) Pobrany 371 razy
Słuchaj to chyba nie jest takie proste... ja usunąłem cały folder :/ teraz jak chcę wejść na forum to mam komunikat "Language file pl/common.php5 couldn't be opened. " Więc potrzebny mi chyba cały folder
No a co ja Ci dałem ? cały katalog "language" wystarczy go rozpakować i przesłać na serwer. I to wszystko 
ufff.. Dzięki wielkie, uratowałeś mi życie ;]lemonic pisze:No a co ja Ci dałem ? cały katalog "language" wystarczy go rozpakować i przesłać na serwer. I to wszystko
Czy Ty przypadkiem nie instalowałeś "phpBB3 Chat MOD 0.1" ?
Bo forum Ci się rozjechało
Najpierw zainstalowałem ten plik o który prosiłem a potem zmieniłem coś no i mi się rozjechało ale to nic, potrafię to naprawićlemonic pisze:Czy Ty przypadkiem nie instalowałeś "phpBB3 Chat MOD 0.1" ?
I już wszystko gra
ciesze się że jesteś twardy i się nie poddajesz mimo tego że często coś Ci się przytrafia
Ale każdy kiedyś zaczynał i popełniał błędy więc to chyba normalna kolej rzeczy. Tak swoją drogą zrobię mały off-topic. Słuchaj nie lepiej jest mieć forum o stałych rozmiarach ? Bo bo obecnie to trochę mi się rozciąga na ekranie i jest ciut nieczytelne. Ale to tylko moje zdanie. Poruszasz tam bardzo ciekawy temat. Mam gdzieś zdjęcia od kumpla wykonane za pomocą samolotu RC 
Co do pierwszej sprawy to może i bym zmienił na te stałe rozmiary ale jeszcze nie wiem jak, ale jak się dowiem to pewnie zmienię, narazie jednak szukam jakiegoś działającego czata lub coś w tym stylu na php w wersji 4.4.4.lemonic pisze:ciesze się że jesteś twardy i się nie poddajesz mimo tego że często coś Ci się przytrafiaAle każdy kiedyś zaczynał i popełniał błędy więc to chyba normalna kolej rzeczy. Tak swoją drogą zrobię mały off-topic. Słuchaj nie lepiej jest mieć forum o stałych rozmiarach ? Bo bo obecnie to trochę mi się rozciąga na ekranie i jest ciut nieczytelne. Ale to tylko moje zdanie. Poruszasz tam bardzo ciekawy temat. Mam gdzieś zdjęcia od kumpla wykonane za pomocą samolotu RC
Co do drugiej sprawy to możesz wstawić zdjęcia, chętnie pooglądam. Jeśli chcesz, zareklamuj swoją stronę na forum