Mam pewien problem.
Pobrałem styl, który bardzo mi się podoba, ale mam z nim pewien mały problem, a mianowicie:
Nie widać w nim ikony do edytowania tekstu, a wiem, że ten styl posiada taką ikonę.
Czy da się coś z tym zrobić, czy po prostu w tym stylu nie będę mógł edytować postów?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie widać ikon.
-
dominik676
Re: Nie widać ikon.
No ale mi chodzi o to, że ja do tego stylu nie wgrywałem żadnych ikon, są te co były od początku. Na forum ich nie widać, a w folderze en są, więc już nie wiem w czym tkwi problem, może mi ktoś pomóc?
Używasz zapewne na swoim forum język polskiego, a wtedy skrypt pobiera ikonki/obrazki z folderu /styles/<nazwa_stylu>/imageset/pl/.
-
dominik676
No i zmieniłem nazwę folderu na pl i pomogło, ale tylko w połowie. Już wyjaśniam:
widać kilka ikon, których nie było widać, ale najważniejszej dla mnie, czyli do edytowania dalej nie widać.
Czy powodem tego może być to, że w folderze z tymi ikonami każda ikona jest podwójna? To zn, że grafika np. z ikoną edit ma dwie takie ikony, każda w innym kolorze. Niem wiem czy to jest powodem, ale tak po prostu zapytałem, może jednak.
widać kilka ikon, których nie było widać, ale najważniejszej dla mnie, czyli do edytowania dalej nie widać.
Czy powodem tego może być to, że w folderze z tymi ikonami każda ikona jest podwójna? To zn, że grafika np. z ikoną edit ma dwie takie ikony, każda w innym kolorze. Niem wiem czy to jest powodem, ale tak po prostu zapytałem, może jednak.
Co to za styl? Te podwójne ikonki zapewne są do efektu zmiany po najechaniu kursorem myszy.
-
dominik676
Sposób daroPL jednak okazał się pomocny, tylko efekty nie były widziane od razu
, zadziałało po pewnym czasie.
DZIĘKI!
DZIĘKI!