Aktualizacja
Aktualizacja
Witam!
Mam zainstalowane forum phpbb 3.0.0. oraz chat na nim (Ajax). Zależy mi na uaktualnieniu go do najnowszej wersji (3.0.4), niestety nie wiem jak to zrobić by niczego nie stracić i nie zepsuć.
Proszę o wyjaśnienie mi tego dokładnie, krok po kroku jak laikowi. Jeżeli przy tym zniknie mi ajax będę w siódmym niebie.
Będę wdzięczna za wszelką pomoc.
Forum: http://exlibris.ifastnet.com/
Serwer bazy danych: MySQL(i) 5.0.51a-21
Wersja forum: 3.0.0
PHP Version 5.2.8
Mam zainstalowane forum phpbb 3.0.0. oraz chat na nim (Ajax). Zależy mi na uaktualnieniu go do najnowszej wersji (3.0.4), niestety nie wiem jak to zrobić by niczego nie stracić i nie zepsuć.
Proszę o wyjaśnienie mi tego dokładnie, krok po kroku jak laikowi. Jeżeli przy tym zniknie mi ajax będę w siódmym niebie.
Będę wdzięczna za wszelką pomoc.
Forum: http://exlibris.ifastnet.com/
Serwer bazy danych: MySQL(i) 5.0.51a-21
Wersja forum: 3.0.0
PHP Version 5.2.8
Re: Aktualizacja
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Dziękuję za pomoc!
Rozumiem że usuwam też to co już zbędne zostało pozostawione przez ajaxana serwerze, ale to chyba zostawia ślady w bazie danych? Czy muszę też tam coś posprzątać czy podczas aktualizacji wszystko samo zostanie zrobione?
Rozumiem że usuwam też to co już zbędne zostało pozostawione przez ajaxana serwerze, ale to chyba zostawia ślady w bazie danych? Czy muszę też tam coś posprzątać czy podczas aktualizacji wszystko samo zostanie zrobione?
w bazie się nic nie zmieni. ja bym osobiście darował sobie usuwanie tam cokolwiek. Jeśli chcesz to szukaj, albo daj znać to jakieś zapytania można obmyśleć.
popraw adres forum w profilu bo nie jest poprawny.
popraw adres forum w profilu bo nie jest poprawny.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
Jeżeli nie jest to niezbędne, to wolę nie mieszać. Nie mam odpowiedniego doswiadczenia by sobie poradzić z tym.
A za pomoc dziękuję forum już chodzi na nowej wersji.
Serdeczne dzięki!
A za pomoc dziękuję forum już chodzi na nowej wersji.
Serdeczne dzięki!
Witajcie.
Podepnę się jeśli pozwolicie. Mam małe forum, chyba dość starą wersję phpbb2 (phpBB 21.12.5.).
Chciałbym uaktualnić do jakiegoś aktualnego wypasa
Jak powinienem się do tego zabrać?
Z góry dzięki za odpowiedzi!
Podepnę się jeśli pozwolicie. Mam małe forum, chyba dość starą wersję phpbb2 (phpBB 21.12.5.).
Chciałbym uaktualnić do jakiegoś aktualnego wypasa
Jak powinienem się do tego zabrać?
Z góry dzięki za odpowiedzi!
Mogę prosić o aktualizację tego linka?
Thanks from the mountain
Thanks from the mountain