Usunięcie botów + instalacja nowej wersji

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Maribu

Usunięcie botów + instalacja nowej wersji

Post autor: Maribu » 10 stycznia 2009, 20:30

Witam!

Od kilku miesięcy administruję forum. Musiałem wyjechać na jakiś czas i przez ten czas zalęgło mi się na forum setki botów. Już sie nie rejestrują automatycznie bo pole rejestracji zostało podzielone na dwa pola. Jednak mam nadal masę botów które o wiele zawyżaja liczbe użytkowników i obniżają prestiż forum. Właściciel serwera oraz twórca forum powiedział że usunie się je przy instalowaniu nowej wersji. Jednak straciłem z nim kontakt i w zasadzie nie moge nic zrobić bo nie mam nawet zainstalowanego panelu admina. Poradźcie mi co zrobić bo te boty to ogromny wrzód na dupie i chciałbym się go pozbyć

wersja forum to phpBB 2.0.22.

pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009, 08:35 przez daroPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Oznaczam jako do usunięcia

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Re: Usunięcie botów + instalacja nowej wersji

Post autor: Betrayal » 10 stycznia 2009, 21:31

Wsparcie dla phpBB w wersji 2.0.x nie jest już udzielane zarówno na naszej stronie wsparcia jak i na oficjalnej stronie skryptu phpBB, więc temat zostanie wkrótce usunięty. Szczerze zalecamy Ci konwersję swojego forum phpBB2 do phpBB3.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”