Witam, gdy instaluję forum na serwerze wyrzuca mi taki błąd po przejściu do następnego kroku z etapu ustawień bazy danych. Oto treść błędów:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 437: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/db/mysql.php:10)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 438: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/db/mysql.php:10)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 439: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/db/mysql.php:10)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /install/index.php on line 440: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/db/mysql.php:10)
Wszystkie atrybuty są ustawione jako 777 na serwerze więc nie wiem czemu nie może nadpisać tego pliku.
Podstawowe dane:
Wersja phpBB3: 3.0.2;
Forum było instalowane od zera;
Serwer na którym zainstalowane jest forum: cba.pl
Kolejny raz instalacja, chyba nie było takiego tematu
Re: Kolejny raz instalacja, chyba nie było takiego tematu
Nic nie modyfikowałeś w plikach?
// Chyba wiem, bo CBA dodaje do headera reklamy swoje, a z tego co widzę to błąd wywala treść że nie można modyfikować headerów.
// Chyba wiem, bo CBA dodaje do headera reklamy swoje, a z tego co widzę to błąd wywala treść że nie można modyfikować headerów.
Też o tym myślałem, a w plikach nic nie modyfikowałem, wgrałem czyste dane. Widzisz jakieś rozwiązanie? Kiedyś instalowałem forum na cba i było ok.
Hmm, pomysłu nie mam za bardzo a sprawdź z tej samej paczki instalacyjnej na innym serwerze. Np. na localhoscie