Problem z usuwaniem ostrzezen
Problem z usuwaniem ostrzezen
Zainstalowalem modyfikacje warns in viewtopic mateusza i teraz problem w tym ze nie moge sciagac ani inni moderatorzy ostrzezen przez panel moderatora. Co jest nie tak?
Re: Problem z usuwaniem ostrzezen
Co ta mini mini modyfikacja ma do ściągania ostrzeżeń, przecież ona nawet nie ingeruje w ten mechanizm. Sprawdź zezwolenia.
po pierwsze to ja czegoś takiego nie pisałem. autorem "warns in viewtopic" jest we3b
a co do problemu to w 3.0 nie można usuwać ost. Tylko ręczna edycja bazy na to pozwala.
a co do problemu to w 3.0 nie można usuwać ost. Tylko ręczna edycja bazy na to pozwala.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Możesz też ustawić krótszy czas wygasania ostrzeżeń.
To ogółem niby nowa wersja, a tyle braków. Trzeba bedzie sie przezucic na phpbb2 albo przema. Te bardziej mi odpowiadaja.
Ludzie nie wymagajcie od nowej wersji wszystkiego od razu, do phpbb2 też trzeba było długo czekać na dodatki