Wyswietlanie pochwał i ostrzeżeń

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
leba12

Wyswietlanie pochwał i ostrzeżeń

Post autor: leba12 » 05 czerwca 2008, 18:45

Wiem że to tak naprawde dubel tematu. Ale kolega .net zamknął temat nie dając szczegółowej odpowiedzi na moje pytanie. Niech naczelny admin mi odpowie daroPL:
Gdzie jest to ustawienie w PA dotyczące wyswietlenia pochwał i ostrzeżen użytkowników tak aby bylo widoczne przy poscie usera, Chodzi mi o to:
Dołączenie: Wto Maj 03, 2008 10:07 pm
Ostrzeżeń: 2/3
Pochwał: 268
A nie o samo
Dołączenie: Wto Maj 03, 2008 10:07 pm

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: Wyswietlanie pochwał i ostrzeżeń

Post autor: jaroslw » 05 czerwca 2008, 18:53

W standardzie nie ma takiej możliwości. Nie ma też pochwał - są tylko ostrzeżenia. Żeby była widoczna ich liczba obok postu, musisz zainstalować mały dodatek: Warns in viewtopic.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

leba12

Post autor: leba12 » 05 czerwca 2008, 19:51

Nie działa. A wogule bedzie jakis oficjalny dodatek ze strony producenta co do braku Wyswietlania pochwał i ostrzeżeń? A moze jest jakis inny mod? Bo ten nie chodzi!
Tresc cytatu aktualna co do pochwał. Doczytałem na samym koncu ze trzeba wyczyscic cache, oraz cache szablonu, jest OK.
Na przyszłosc prosze o wszystkie informacje dotyczace instalacji moda, a nie tylko zmiany w plikach pozdro.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2008, 20:03 przez leba12, łącznie zmieniany 1 raz.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 05 czerwca 2008, 19:58

leba12 pisze:Nie działa.
Odświeżyłeś szablony w PA?
leba12 pisze:A wogule bedzie jakis oficjalny dodatek ze strony producenta co do braku Wyswietlania pochwał i ostrzeżeń?
Ostrzeżenia są już w standardzie. Co do dawania pochwał to jest już kilka modyfikacji, ale w większości są w wersji beta lub RC.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

leba12

Post autor: leba12 » 05 czerwca 2008, 20:07

Dziala. Ale prosilbym o podanie linkow do tych modyfikacji co do pochwal. A co najwazniejsze czy pojdzie na phpBB 3.0.1 pobrana z waszej str. gł.?

.Net

Post autor: .Net » 05 czerwca 2008, 20:59

leba12 pisze:Witam,
Dziwne to troche phpBB3 pobrane od was. Co trzeba zrobic by np. gdy uzytkownik napisze posta byla wyswietlana pod niego profilem liczba ostrzeżeń i pochwał. A tak pozatym w tej wersji chyba wogule nie ma przyznawania pochwał bo jeszcze sie z tym nie spotkalem w PA.
moje
Są użyj opcji szukaj

Zamykam.
W porównaniu do phpBB z serii 2.0.x, nowa wersja zawiera szereg nowości, do najbardziej użytecznych należą: wielopoziomowa hierarchia forów, obsługa załączników, rozbudowany mechanizm prywatnych wiadomości, możliwość tworzenia grup o kolorowych nazwach, ostrzeżenia dla użytkowników, zaawansowany system obsługi BBCode i pól profilu. Jedną z rzeczy, która także może ucieszyć użytkowników wersji 2.0.x jest rozbudowany panel administracyjny z nowym layoutem (już bez ramek).
następnie PW
No to gdzie sa te opcje

Wysłane o: Dzisiaj, 17:17
Od: leba12
Do: .Net
Pewnie sam nie wiesz. I to ma być Support?
Re: No to gdzie sa te opcje

Wysłane o: Dzisiaj, 19:27
przez .Net
poszukaj a znajdziesz..

Suport nie polega na prowadzaniu za rączkę każdego komu coś nie wychodzi..

powinno cię to zmobilizować do włożenia większego wysiłku..

Zadawaj odpowiednie pytania a na pewno otrzymasz odpowiedz
i tak jak ci wytłuściłem ze są jedynie ostrzeżenia.. a link dodany przez we3b pokazuje ci temat w którym nasz opisane co zrobić aby ostrzeżenia sie wyświetlały.. czy zamiast pisać 2 zbędny post nie lepiej było by skorzystać z opcji szukaj.. nie czekasz na odpowiedz oraz obrazu masz opisane co może pójść nie tak na przykładzie innych użytkowników

edit//
Szukaj słów kluczowych:
Umieść + przed słowem, które musi wystąpić oraz - przed słowem, które nie może wystąpić. Jeśli umieścisz listę słów oddzielonych | wewnątrz nawiasów, tylko jedno ze słów będzie musiało wystąpić. Znak * zastępuje dowolny ciąg znaków.
nie musiałeś znać nazwy modułu wystarczą słowa kluczowe

search.php?keywords=ostrze%C5%BCeni*&te ... mit=Szukaj

leba12

Post autor: leba12 » 05 czerwca 2008, 23:05

WOW! Do ciebie nie pisze tylko do naczelnego wiec prosze sie nie odzywac(przemilczec). Co ty rozumiesz przez słowo "POMOC"?! Przynajmiej byś podał link do tematu z tym modem. A nie na odczepnego zamykasz tematy. A co do szukajki: Skąd mialem wiedziec jak nazywa sie ten mod. A żeby go wyszukac nalezy wpisac jego nazwe,
Więc temat do zamkniecia,
Pozdro dla tych co pomogli.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2008, 06:30 przez daroPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: leba12 nie przesadzaj // daroPL

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”