Brak możliwości zakładania nowych tematów na forum
Brak możliwości zakładania nowych tematów na forum
Witam przygodę z phpbb3 dopiero zacząłem mam problem ponieważ na forum nie ma możliwości założenia tematu ikonki takie jak nowy temat nie wyświetlają się. Problem występuje na wszystkich skórkach nawet tych podstawowych instalowanych z phpbb3 proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Re: Brak możliwości zakładania nowych tematów na forum
Sprawdź, czy:
1.Masz katalog "pl" w katalogu z danym stylem (np. styles/prosilver/imageset)
2.Odpowiednio skonfigurowałeś uprawnienia witryny.
1.Masz katalog "pl" w katalogu z danym stylem (np. styles/prosilver/imageset)
2.Odpowiednio skonfigurowałeś uprawnienia witryny.
Re: Brak możliwości zakładania nowych tematów na forum
To był problem z uprawnieniami jeden problem z głowy ale mam jeszcze problem z zabezpieczeniami przeciwbotowymi jak ustawie obrazek z którego trzeba przepisać kod to dosłownie po paru minutach rejestrują się jakieś podejrzane boty z reklamami i zakładają tematy skąd to się bierze. Jak ustawie pytanie zamiast obrazka to wszystko jest ok boty się nie rejestrują ale normalne osoby też nie bo podczas rejestracji cały czas jest pytanie o przepisanie kodu z obrazka którego nie ma a pytanie które jest ustawione w panelu admina też się nie wyświetla co może być przyczyną tego?
//Szablon Tematu//Psikus
//Szablon Tematu//Psikus
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2012, 01:23 przez Aviator, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Użytkownik może poruszyć jeden problem w jednym temacie (nie dotyczy tematów zbiorowych ze stylami i modyfikacjami oraz tematów przyklejonych)
Powód: Użytkownik może poruszyć jeden problem w jednym temacie (nie dotyczy tematów zbiorowych ze stylami i modyfikacjami oraz tematów przyklejonych)