Adres forum: Valkiria.com.pl
Wersja phpBB: 3.09
Hosting, na którym zainstalowane jest forum: unixstrorm.org
Forum było konwenterowane
Zainstalowane modyfikacje: Oj
ACP Centrum Ogłoszeń
Chmura tagów
Forum Title Colour
Podobne tematy MOD
ReIMG Image Resizer
SimpleMath CAPTCHA Plugin
Topics descriptions
mChat
phpbb ultimate seo
i pare innych
Kiedy pojawił się problem: Właśnie nie mam pojęcia ;/
Używane style: 1game
Używane lokalizacje językowe: pl
Typ i wersja używanej bazy danych: mySQL
Mój problem polega na tym, że gdy wchodze do ACP i klikne w ogólnych na jakieś menu z boku (np. zarządzanie użytkownikami) to nie działa, pojawia się biały ekran i nie moge nic skonfigurować. Dzieje się tak z paroma odnośnikami. Od całego menu konfiguracja witryny do całego menu konfiguracja serwera. Reszta działa dobrze... Nie wiem kiedy zaczęło sie tak dziać bo jeszcze z miesiac temu wszystko było dobrze. Ostatnio gdy próbowałem zmienic ustawienia odkrylem to ;d. Co może być przyczyną i jak to naprawić? Może to być wina jakiejś modyfikacji ? Prosze o pomoc
Brak niektórych menu w ACP
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Brak niektórych menu w ACP
Miałem już taki problem na jakimś forum, problemem była nie dokończona instalacja modyfikacji w langach. Przy dużej ilości zainstalowanych modyfikacji trudniej będzie Ci zlokalizować problem ale innego wyjścia nie ma. Powodzenia 
Wsparcie phpBB PL !!
Ostatnio instalowałem tylko SEO ultimate 0.68 ;> I mozliwe ze to przez to, tylko co mam zmienic zeby ACP w pelni dzialalo ;>
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Sprawdź czy wszystkie pliki są w folderze language/pl/ - czy wszystkie pliki edytowałeś (i czy edytowałeś je poprawnie)
Wsparcie phpBB PL !!