Witam,
wykryłem bug'a na przeglądarce Chrome z otwieraniem linków:
klikamy: http://www.mojamiranda.pl/forum/aktywne-tematy.html, pojawia nam się lista tematów, kliknięcie środkowym przyciskiem otwiera link w nowej karcie ale jednocześnie ten sam odnośnik otwierany jest w aktywnej karcie.
Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem/wie jak to naprawić ?
Bug na przeglądarce Chrome z otwieraniem linków
Bug na przeglądarce Chrome z otwieraniem linków
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/
Re: Bug na przeglądarce Chrome z otwieraniem linków
U mnie wszystko działa jak należy.
Na Chrome
Mam wersje 13 i własnie takiego buga mam. Może to wina sterowników do myszki itp 
Co mogę to robię sam a changelog prac nad forum obejmuje już 75 pozycji \o/\o/\o/
Ciekawe. U mnie na Google Chrome 13 też występuje ten problem. Sprawdź jeszcze na innym stylu czy to przypadkiem nie jego wina (najlepiej domyślnym).
Wina mojego forum bo oryginalny styl na Chrome nie ma tego problemu. Co może być przyczyną ? Jedyne co mi przychodzi do głowy to SEO.
Sprawdź jeszcze czy problem nie występuję na niemodyfikowanej wersji stylu, który aktualnie używasz. Jeśli nie, przyczyny szukałbym w modyfikacjach, najprawdopodobniej SEO, tak jak piszesz.