Parę drobnych pytańna początek

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
siwy3461

Parę drobnych pytańna początek

Post autor: siwy3461 » 28 października 2010, 16:20

Ostatnio zacząłem się bawić w administracji forum i związku tym mam kilka pytań:
1. Jak wyłączyć widoczność forum dla nie zalogowanych, żeby wyświetlało się "brak for" albo "zaloguj się"?
Dużo było takich tematów na różnych forach ale są tą odpowiedzi żeby poustawiać zezwolenia grup, ewentualnie odpowiedzi w stylu "ok poradziłem sobie". Nawet jeśli ustawie zezwolenia to niezalogowany będzie widział statystyki, kto ma urodziny itd.

2. Czy jest jakiś mod na auto-datowanie tematów?

3. I czy jest jakiś sposób żeby usunąć/wyłączyć standardowo wgrane rangi? - nie są mi one potrzebne.

4. Znalazłem sobie styl, pobrałem wrzuciłem według instrukcji a w PA go nie ma, jest za to w 3 kolejnych menu styli(szablony motywy zestawy ikon) zainstalowałem to a stylu jak nie było tak nie ma. Jakieś propozycje co do tego?

Edit: W między czasie znalazłem kolejny problem - przy próbie rejestracji wyskakuje biała strona(zaraz po zaakceptowaniu warunków.

Awatar użytkownika
@Marcin
Zasłużony
Kontakt:

Re: Parę drobnych pytańna początek

Post autor: @Marcin » 30 października 2010, 20:31

Wsparcie phpBB PL !!

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”