[PHP Debug] Wyskoczył bład i jest problem

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Clubowo

[PHP Debug] Wyskoczył bład i jest problem

Post autor: Clubowo » 21 lipca 2009, 09:59

Witam Serdecznie,

Mam problem ze swoim forum, mianowicie nie instalowałem zadnych modyfikacji az tu nagle z nikąd wyskakuje takie coś: ( Praktycznie na samej górze forum )

Kod: Zaznacz cały

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 1006: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3824: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3826: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3827: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3828: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/hooks/index.php:251)

Forum już jest ok 2 tygodnie w sieci wiec nie wiem dlaczego tak odrazu mogło to się pojawić?

Pozdrawiam Was Serdecznie i będe wdzięczny za pomoc,

Michał

nootpl

Re: [PHP Debug] Wyskoczył bład i jest problem

Post autor: nootpl » 21 lipca 2009, 11:10

Też to miałem wtedy kiedy miałem tego trojana co dodaje złośliwe kody do stron z wirusami... ostatnio głośno o nim było. Sprawdź czy nie masz w plikach index kodów iframe

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 21 lipca 2009, 11:41

Prawdopodobnie to właśnie to.
Wgraj na serwer ponownie /includes/hooks/index.php z oryginalnej paczki phpBB3 - jeżeli nie modyfikowałeś tego pliku.

nootpl

Post autor: nootpl » 21 lipca 2009, 12:19

No i ściągnij wszytkie pliki forum i przeskanuj w poszukiwaniu kodów inframe, z tego co wiem w phpBB3 nie powinny wystąpić żadne kody iframe chyba że coś modyfikowałeś

Awatar użytkownika
Duch Forum
Kontakt:

Post autor: Duch Forum » 21 lipca 2009, 22:13

Zalecana jest jeszcze zmiana hasła do ftp i nie zapamiętywanie go w total commanderze

Clubowo

Post autor: Clubowo » 23 lipca 2009, 08:44

Witam,

Dziękuje serdecznie za pomoc. Nalezy Wam sie duze piwo.

Pozdrawiam, Michał

Clubowo

Post autor: Clubowo » 28 lipca 2009, 09:57

Witam Ponownie,

Niestety Panowie stało sie podobnie z dołem strony. Wiecie moze jaki plik mam wgrac na nowo?

Pozdrawiam, Michał

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 28 lipca 2009, 13:40

Podaj kod błędu.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”