Logout problem wylogowanie
Logout problem wylogowanie
Witam posiadam forum na skrypcie phpbb 3.04 i wgrałem sobie szablon 4poziomseo zmodyfikowałem grafike po swojemu i mam problem jak wejde w jakiegoś użytkownika lub po jakimś czasie to mnie wywala i musze znów się logować dlaczego tak jest? jak to moge naprawić?
Re: Logout problem wylogowanie
Masz dobrze skonfigurowane cookie?
To jest tak że na testowym serwerze na którym robilem szablon wszystko działa a jak wgrałem na oficjalny serwer wywala, ale cookies u mnie na kompie? czy w panelu admina? jesli w panelu to jak mam skonfigurować?
Wywala nawet jak kilne w Strona Główna ;/;/;/;
Wywala nawet jak kilne w Strona Główna ;/;/;/;
wie ktoś co moze być przyczyną pomoże ktoś mi?
diox upominam za pisanie postu pod postem w celu odświeżenia tematu - co do problemu:
czy dzieje się tak tylko przy użyciu tego stylu oraz sprawdź:
PA/główna/ustawienia cookie/ domena czy jest właściwie wpisana
czy dzieje się tak tylko przy użyciu tego stylu oraz sprawdź:
PA/główna/ustawienia cookie/ domena czy jest właściwie wpisana
tak tylko przy użyciu tego stylu, a w cookie mialem ustawione tak .mojanazwa.nazwa.net bo forum było na wcześniejszym serwerze tym z net ale przeniosłem na webd i ustawiłem tak .mojanazwa.webd.pl/forum/
bo forum mam w katalogu forum i nadal wylogowywuje mnie jak dam strona główna lub wejde w jakiegoś usera który jest zalogowany i po powrocie do strony głównej jestem wylogowany. Zanim wgrałem na webd na yoyo testowalem szablon bo grafike zmieniałem i wszystko było okej, a po wgraniu na webd wywala. Jedynie co robilem to w stylesheet.css zmieniałem kolory i grafike i tyle. Co może być przyczyną? może wgrać szablon bez przeróbki i zobaczyć czy dzieje się to samo?
bo forum mam w katalogu forum i nadal wylogowywuje mnie jak dam strona główna lub wejde w jakiegoś usera który jest zalogowany i po powrocie do strony głównej jestem wylogowany. Zanim wgrałem na webd na yoyo testowalem szablon bo grafike zmieniałem i wszystko było okej, a po wgraniu na webd wywala. Jedynie co robilem to w stylesheet.css zmieniałem kolory i grafike i tyle. Co może być przyczyną? może wgrać szablon bez przeróbki i zobaczyć czy dzieje się to samo?