quickreply_body.html. Pitowi zapewne chodziło o wcześniej wspomniany przeze mnie plik.Automatyczne powiadamianie mailem o odpowiedzi.
Re: Automatyczne powiadamianie mailem o odpowiedzi.
W phpBB3 nie ma takiego pliku jak
Fragment postu otwierającego
Możesz spróbować ją tam wcisnąć ale nie wiem czy zadziała.
Po (standardowo występuje dwa razy)
dodaj
Drugi cytat stąd viewtopic.php?f=54&t=11805run_away pisze:Mianowicie chodzi o tak (niby) prostą rzecz jak to, żeby pod szybka odpowiedzia (advanced quick reply)
W standardowej szybkiej odpowiedzi nie ma takiej opcji więc nie może być domyślnie włączona bądź wyłączona.matius71 pisze:Witam, czy da się zrobić tak by ta opcja przy pisaniu postów była domyślnie włączona, żeby nie trzeba było jej za każdym razem zaznaczać gdy piszemy post?
Możesz spróbować ją tam wcisnąć ale nie wiem czy zadziała.
Po (standardowo występuje dwa razy)
Kod: Zaznacz cały
<textarea style="height: 9em;" name="message" rows="7" cols="76" tabindex="3" class="inputbox"></textarea>
</div>
</fieldset>Kod: Zaznacz cały
<div><label for="notify"><input type="checkbox" checked="checked" name="notify" id="notify"{S_NOTIFY_CHECKED} /> {L_NOTIFY_REPLY}</label></div>
Nie chodzi mi o szybką odpowiedz, tylko w przypadku pisania zwykłej odpowiedzi czyli po przez kliknięcie na przycisk " odpowiedz"
run_away pisze:Tylko jeszcze nie wiem gdzie to zmienic kiedy klika sie "odpowiedz", żeby tam tez tak bylo.
To samo czyli poszukaj w "posting_editor.html"pit pisze:Zrób to samo w "posting_editor.html".
Kod: Zaznacz cały
<input type="checkbox" name="notify"Kod: Zaznacz cały
checked="checked"Re: Automatyczne powiadamianie mailem o odpowiedzi.
ok, i tylko w tym jednym pliku?
Tak mąciwodo. 
e, tam mąciwodo
jak byś napisał wcześniej że tylko to jedno trzeba to bym nie mącił.