Ostatnio miałem takie 2 przypadki gdzie zakończyło się to zmianą serwera i instalowałem ludziom phpBB3 na innym serwerze i wszystko było ok, to jest darmowy hosting i nie ma co wymagać od nich zbyt wiele
Brak PA
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Brak PA
I tak i nie, bo prawdę mówiąc nie wiem co jest przyczyną na serwerach unl że nie działa panel admina i instalka..
Ostatnio miałem takie 2 przypadki gdzie zakończyło się to zmianą serwera i instalowałem ludziom phpBB3 na innym serwerze i wszystko było ok, to jest darmowy hosting i nie ma co wymagać od nich zbyt wiele
Wsparcie phpBB PL !!
-
Bodhistawa
A znasz moze jakis darmowy bez reklam albo z jakimis ktore nie ingeruja w forum tak jak cba czy yoyo, i ktore nie bedize sprawialo problemow technicznych?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Darmowe serwery znam ale żaden nie spełnia Twoich wymagań 
Niestety ale darmowe serwery to kicha, różnią się tym, że jeden padają rzadziej ale znowu mają pełno reklam, kolejne znowu nie mają reklam ale są problemy techniczne, itp. itd.
A nie pasowałby Ci hosting za SMS? za 5 zł już masz dobry serwerek, zobacz sam.
Niestety ale darmowe serwery to kicha, różnią się tym, że jeden padają rzadziej ale znowu mają pełno reklam, kolejne znowu nie mają reklam ale są problemy techniczne, itp. itd.
A nie pasowałby Ci hosting za SMS? za 5 zł już masz dobry serwerek, zobacz sam.
Wsparcie phpBB PL !!