Wersja witryny 3.0.11
skóra prosilver
Chciał bym wprowadzić pewną modyfikację w forum.
Jak zrobić żeby po kliknięciu kategorii np bazar wyświetliło mi tylko jej zawartość i nie "rozwijało" zawartości wewnętrznej...
A druga sprawa to od kilku dni nie jestem w stanie zmusić (żadnym modem) aby przy kategorii wyświetliło mi linki do subforum np jak ty:
https://camo.phpbb.com/9d8db099fcbff180 ... 312e706e67
po wgraniu moda zawsze jest całkowity brak reakcji.
Pozdrawiam Michał
Wygląd forum i mod wyświetlania subforum
Re: Wygląd forum i mod wyświetlania subforum
rrouterr pisze:A druga sprawa to od kilku dni nie jestem w stanie zmusić (żadnym modem) aby przy kategorii wyświetliło mi linki do subforum np jak ty:
A jakiego Ty moda do tego używasz? Do tego nie jest potrzebny mod tylko zaznaczenie odpowiedniego pola w ustawieniach działu, a mianowicie:rrouterr pisze:po wgraniu moda zawsze jest całkowity brak reakcji.
Wyświetlaj subfora w opisie:
Włączenie tej funkcji spowoduje wyświetlanie nazw subforów tego forum jako odnośników w opisach forów na stronach indeksu witryny, forów i w innych miejscach. Aby nazwa danego forum była wyświetlana, musi być włączona funkcja „Wyświetlaj subforum w opisie macierzystego forum”.
Wyświetlaj subforum w opisie macierzystego forum:
Włączenie tej funkcji spowoduje wyświetlanie nazwy tego subforum jako odnośnika w opisie macierzystego forum na stronach indeksu witryny, forów i w innych miejscach. Aby nazwa tego subforum była wyświetlana, musi być także włączona funkcja „Wyświetlaj subfora w opisie”.
Psikus pisze:rrouterr pisze:A druga sprawa to od kilku dni nie jestem w stanie zmusić (żadnym modem) aby przy kategorii wyświetliło mi linki do subforum np jak ty:A jakiego Ty moda do tego używasz? Do tego nie jest potrzebny mod tylko zaznaczenie odpowiedniego pola w ustawieniach działu, a mianowicie:rrouterr pisze:po wgraniu moda zawsze jest całkowity brak reakcji.Wyświetlaj subfora w opisie:
Włączenie tej funkcji spowoduje wyświetlanie nazw subforów tego forum jako odnośników w opisach forów na stronach indeksu witryny, forów i w innych miejscach. Aby nazwa danego forum była wyświetlana, musi być włączona funkcja „Wyświetlaj subforum w opisie macierzystego forum”.Wyświetlaj subforum w opisie macierzystego forum:
Włączenie tej funkcji spowoduje wyświetlanie nazwy tego subforum jako odnośnika w opisie macierzystego forum na stronach indeksu witryny, forów i w innych miejscach. Aby nazwa tego subforum była wyświetlana, musi być także włączona funkcja „Wyświetlaj subfora w opisie”.
Możesz mnie bardziej naprowadzić, bo nie widzę takiej opcji w moim panelu administracyjnym.
W ustawieniach konkretnego forum (działu) znajdziesz te opcje. Jeśli używasz innego spolszczenia, mogą się trochę inaczej nazywać.
Jest znalazłem, wielkie dzięki.
A jakieś rozwiązanie na ten mój "bazar"?
A jakieś rozwiązanie na ten mój "bazar"?