Wyszukiwarka wylogowywuje

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Gwynnbleid1

Wyszukiwarka wylogowywuje

Post autor: Gwynnbleid1 » 05 stycznia 2013, 18:43

Witam

Problem jest dość nietypowy. Po wpisaniu dowolnego słowa kluczowego wyszukiwarka wylogowuje zwykłych użytkowników i administratorów i wyświetla napis: Nie masz uprawnień do używania wyszukiwarki.
Ten ostatni jak rozumiem wynika z tego, że wcześniej bez powodu nastąpiło wylogowanie. Forum było przeniesione z innego forum (darmowy dostawca forum) do nowego miejsca. Całość jest na oryginalnych plikach phpbb.

Dodano Automod i na jego bazie Moduł tapatalk. Gdzie szukać problemów ?

Pozdrawiam
Gwynnbleid1

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: Wyszukiwarka wylogowywuje

Post autor: jaroslw » 06 stycznia 2013, 22:50

Proponuję uzupełnić szablon tematu.

Dodatkowo kilka pytań:
- Zmienił się adres forum? Jeśli tak, zmień ustawienia ciasteczek
- Jaka wersja phpBB3? Może masz nieaktualny styl, który nie uwzględnia zmian w formularzach sprzed kilku wersji.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Gwynnbleid1

Re: Wyszukiwarka wylogowywuje

Post autor: Gwynnbleid1 » 08 kwietnia 2013, 07:17

Witam

Wybaczcie, że dopiero teraz odpisuje, ale nie udało mi się wcześniej przez chorobę do sprawy usiąść. Zmieniłem ustawienia ciasteczek i przeczyściłem cache. Na początku nie było poprawy, ale po jakimś czasie sytuacja wróciła do normy. Najprawdopodobniej przedawniły się ciasteczka na komputerach końcowych. Myślę, że to wszystko razem rozwiązało ten problem. Dzięki za pomoc !!!

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”