Problem - brak życia u administratora forum
Problem - brak życia u administratora forum
Witam. Poszukuję pomocy. Mamy z php forum, przeznaczone dla graczy z jednego zakonu z gry bloodmon.pl i to jest to forum: http://hod.phorum.pl/index.php Nasz administrator przepadł gdzieś bez śladu, a był tylko jeden... ja jako moderator forum szukam sposobu, aby przyjąć nowych użytkowników do grona użytkowników forum. Nie mam żadnych pomysłów jak to zrobić, jak tylko napisać do supportu. Ticketa już wysłałem, ale nawet nie wiem, czy w dobre miejsce, bo na forum nie ma typowego odnośnika w sprawie "kłopotów". Musimy mieć nowego administratora, żeby zaakceptować rejestrację nowych userów.
Re: Problem - brak życia u administratora forum
Nie sądzę, że uda się coś zdziałać. Ticket był jedynym wyjściem, ale administracja hostingu nie powinna ingerować w takie sprawy.
Gdybyś miał dostęp do bazy danych, byłoby to możliwe. Podobny temat pojawił się nie tak dawno:
viewtopic.php?f=54&t=15209
Gdybyś miał dostęp do bazy danych, byłoby to możliwe. Podobny temat pojawił się nie tak dawno:
viewtopic.php?f=54&t=15209
Re: Problem - brak życia u administratora forum
Fck. Nie mam dostępu. Więc jedynie czekanie na odpowiedź... coś czuję, że to będzie długo trwało (a to optymistyczna wersja), bo bardziej czuję, że się pewnie nikt nie odezwie.
Dziękuję jednak bardzo, za pomocną dłoń.
EDIT:
I dziękuję za przeniesienie tematu do "właściwszego" działu : ) nie potrafiłem znaleźć odpowiedniego... ^^
Dziękuję jednak bardzo, za pomocną dłoń.
EDIT:
I dziękuję za przeniesienie tematu do "właściwszego" działu : ) nie potrafiłem znaleźć odpowiedniego... ^^