Witam.
Mam mały problem, a konkretniej nie mogę przenieść tematu do wybranego działu. Mam takie coś:
Kategoria a w niej forum b a w nim subforum c. I teraz pytanie. Jak przenieść temat z forum b do subforum c?
Nie wiem dlaczego, ale subforum w liście, gdzie mam wybrać nowy dział nie jest podświetlone i nie można go wybrać. Coś jest nie tak?
Jak przenieść temat?
Re: Jak przenieść temat?
Może w subforum "c" nie masz uprawnień do przenoszenia tematów.
A jak to sprawdzić?
Dawno już nie korzystałem z PhpBB....
Dawno już nie korzystałem z PhpBB....
Wejdź w uprawnienia lokalne grupy z listy wybierz uprawnienia moderacyjne, następnie wybierz tą kategorie z forami i pod forami i w zaawansowanych ustawieniach uprawnień zobacz co jest wybrane.
Albo po prostu wejdź do tego pod forum "c" i zobacz czy będziesz miał opcje przeniesienia tematu
Albo po prostu wejdź do tego pod forum "c" i zobacz czy będziesz miał opcje przeniesienia tematu
Ok, działa, a cy można jeszcze coś zrobić, aby domyślnie była odznaczona opcja: Pozostaw odnośnik na starym forum Podczas przenoszenia tematów?