Dlaczego nie widze statystyk gzip?
Dlaczego nie widze statystyk gzip?
Hej, na wielu forach widzę na dole statystyki gzip - u mnie pomimo tego, że gzip jest włączony w acp nie ma tego. Forum stoi na serwerze nginx (w konfiguracji nginx gzip jest na on), nie rozumiem za bardzo tego 
Re: Dlaczego nie widze statystyk gzip?
Zeby te statystyki się pojawiły musisz włączyć tryb debugowania.
w config.php zamieniasz
na
w config.php zamieniasz
Kod: Zaznacz cały
// @define('DEBUG', true);Kod: Zaznacz cały
@define('DEBUG', true);Re: Dlaczego nie widze statystyk gzip?
Dzięki, wreszcie to widzę, tylko wyświetliła się także informacja o problemie związanym z plikiem setup_phpbb_seo.php. Wcześniej, w tym pliku ustawiłem przekierowania z polskich liter, żeby nie zjadało ich. Nie wiem jak to rozwiązać hmm bazę mam w utf-8, nic nie znalazłem na google też
Zapewne coś trzeba ustawić w jakimś pliku php ale co i gdzie to nie mam pojęcia :/
Kod: Zaznacz cały
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb_seo/includes/setup_phpbb_seo.php on line 68: Use of undefined constant ‘ś’ - assumed '‘ś’'
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb_seo/includes/setup_phpbb_seo.php on line 68: Use of undefined constant ‘s’ - assumed '‘s’'
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb_seo/includes/setup_phpbb_seo.php on line 69: Use of undefined constant ‘ć’ - assumed '‘ć’'
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/phpbb_seo/includes/setup_phpbb_seo.php on line 69: Use of undefined constant ‘c’ - assumed '‘c’'Re: Dlaczego nie widze statystyk gzip?
Pokaż swój plik setup_phpbb_seo.php. Obstawiam, że brakuje apostrofów.