Witam, ponieważ jest to mój pierwszy post to witam wszystkich.
Mam taki problem. Bawiąc się FTP ponownie skopiowałem na serwer folder install. Włączyłem forum i odpaliła się instalacja. Od razu wyłączyłem i skasowałem folder. Jednak forum już się nie włącza: www.biznes-zarabianie.pl
Proszę o pomoc.
Forum nie działa
Re: Forum nie działa
Zmieniałeś serwer? Czy pozostał taki sam?
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
-
biznes-zarabianie
Nic nie zmieniałem. Serwer cały czas jest ten sam. Bawiłem się z modem do chmury tagów na forum. Ale już wszystko przywróciłem do wcześniejszego stanu i jak widać nie działa.
-
biznes-zarabianie
Miałem pusty plik config. Już wgrałem plik z ustawieniami mojej bazy ale teraz mam taki komunikat na ekranie:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Nieznana kolumna 'is_dynamic' w field list [1054]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Nieznana kolumna 'is_dynamic' w field list [1054]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
moze nie dokończyłeś instalacji jakiejś modyfikacji.
-
biznes-zarabianie
tak nie dokończyłem ale już wszystkie pliki wykasowałem i zmiany w kodzie przywróciłem, instalowałem chmurę tagów ale nie chciało się zainstalować. chciałem powrócić do wcześniejszych ustawień i coś skopałem.
Miałem pusty plik config. Skopiowałem go z innego forum wstawiając własne dane bazy.
Czy mogę to jakoś naprawić?
A jak nie to czy mogę forum od nowa zainstalować ale skorzystać ze starej bazy żeby mieć treści jakie już zostały dodane na forum?
Miałem pusty plik config. Skopiowałem go z innego forum wstawiając własne dane bazy.
Czy mogę to jakoś naprawić?
A jak nie to czy mogę forum od nowa zainstalować ale skorzystać ze starej bazy żeby mieć treści jakie już zostały dodane na forum?
-
Bodhistawa
Najprościej byłoby wgrać bazę sprzed zabawy z modyfikacjami. Oczywiście zrobiłeś backup?
-
biznes-zarabianie
oczywiście nie;/