Witam
Jest jakiś szybki sposób na wysłanie maila do wszystkich userów z forum ?
Pzdr
Jak wysłać maila do wszystkich userów ?
Re: Jak wysłać maila do wszystkich userów ?
Oczywiście, że tak. Przejrzyj jakie masz dostępne opcje jako administrator w Panelu Administracyjnym 
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie mogę tam znaleźć nic o masowej korespondencji, jest ustawienia email, ale można to włączyć tylko, a jak później wysłać maila to nie wiem.
Eehh... nie ma to jak zapoznanie się ze skryptem z którego się korzysta 
ACP >> SYSTEM (zakładka) >> ZADANIA OGÓLNE >> Masowa korespondencja.
ACP >> SYSTEM (zakładka) >> ZADANIA OGÓLNE >> Masowa korespondencja.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
A ja próbuje wysyłać i jakoś nic nie dochodzi.
Tam pisze tak;
Trzeba coś jeszcze zrobić żeby to wysyłać
Bo nie wiele z tego rozumiem...
Tam pisze tak;
Kod: Zaznacz cały
Masowa korespondencja
Tutaj możesz wysłać wiadomość e-mail do wszystkich użytkowników lub też do członków wybranej grupy, pod warunkiem, że grupa ta ma włączoną możliwość odbierania masowych wiadomości e-mail. Wiadomość e-mail zostanie wysłana na adres administratora, zaś użytkownicy otrzymają ją jako ukrytą kopię. Domyślne ustawienia przewidują, iż na jedną przesyłkę przypadnie 50 użytkowników; większa ich liczba spowoduje wysłanie większej liczby e-maili. Jeżeli wysyłasz wiadomość to dużej grupy osób, proszę o cierpliwość i niezatrzymywanie strony w czasie wysyłania wiadomości. To normalne, że wysłanie masowej korespondencji trwa dłuższą chwilę. Zostaniesz poinformowany o zakończeniu rozsyłania wiadomości.Bo nie wiele z tego rozumiem...
:: https://mojelinki.pl ::