zanim przełączę to chciałbym wiedziec jak to działa...
chciałbym, żeby Ktoś mi powiedział jak działa zatwierdzanie użytkowników przez admina (żeby sami nie mogli się rejestrować)?
i jak działa akceptacja postów przez admina? jak to działa po włączeniu?
jak działa zatwierdzanie przez admina
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: jak działa zatwierdzanie przez admina
Nowy użytkownik po rejestracji musi zostać zaakceptowany (aktywowany) przez admina.
Temat napisany przez użytkownika musi zostać zaakceptowany przez admina, puki admin/mod nie zaakceptuje tematu jest on nie widoczny dla użytkowników.
Utwórz sobie konto testowe i włącz funkcje akceptacji postów dla tego użytkownika i zobaczysz jak to działa, włącz też aktywacje nowych userów przez admina to zobaczysz jak ta funkcja działa jak będziesz rejestrował nowego usera
Temat napisany przez użytkownika musi zostać zaakceptowany przez admina, puki admin/mod nie zaakceptuje tematu jest on nie widoczny dla użytkowników.
Utwórz sobie konto testowe i włącz funkcje akceptacji postów dla tego użytkownika i zobaczysz jak to działa, włącz też aktywacje nowych userów przez admina to zobaczysz jak ta funkcja działa jak będziesz rejestrował nowego usera
Wsparcie phpBB PL !!
Witam! Zainstalowałem forum, ale chciałbym wyłączyć tą opcje jak mogę to zrobić?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
w Panelu Admina i radze się z nim zapoznać!
Wsparcie phpBB PL !!