phpbb

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
jakozfifi

phpbb

Post autor: jakozfifi » 17 kwietnia 2010, 21:23

Siema, ja mam taki problem:
Mam jakąś okrojoną wersje phpbb i nie mam kilku opcji, najważniejszą dla mnie jest to że w ustawieniach obciążenie nie ma opcji Wyświetlaj własne pola profilu w wątkach.. I mam pytanie czy jest mozliwosc dodania tej opcji bez większych zmian tzn. jakis mod czy co..

O i jeszcze jak wgrać mody na forum.?

A i czy idze dodac swoj skrypt:

Kod: Zaznacz cały

<html><body bgcolor="black"><font color="white"><form action="rejestracja_proc.php" method="post"><font color="white">LOGIN : <input type="text" name="login"><br><font color="white">HASŁO : <input type="text" name="pass"><br><input type="reset" value="Wyczysc"><input type="submit" value="Register"></form></body></html>

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Re: phpbb

Post autor: Widmo » 18 kwietnia 2010, 10:06

Niemożliwa jest jakaś "okrojona wersja". Może po prostu nie korzystasz z najnowszej wersji?
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

jakozfifi

Post autor: jakozfifi » 18 kwietnia 2010, 12:48

Wersja 3.0.5

juz mam nowa ale nadal tego nie ma...

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Widmo » 18 kwietnia 2010, 13:31

Masz poprawnie zaktualizowaną wersję do najnowszej? Wygląda na to, ze nie skoro dalej tego nie ma.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

jakozfifi

Post autor: jakozfifi » 18 kwietnia 2010, 13:41

Mam napewno wg poradnika i wszystko...

Poprostu powiedz co za to odpowiada albo pomoz anie ...

"Anie" co? Nie wygląda to jak prośba o pomoc, a jak chamskie zwracanie się do mojej osoby, dlatego nie mam ochoty Ci pomagać //Widmo

Łaski bez..

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”