Melankolia- Brak możliwości założenia tematu

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Frodoszczecin

Melankolia- Brak możliwości założenia tematu

Post autor: Frodoszczecin » 15 marca 2010, 01:11

Otóż wgrałem na swoje forum styl melankolia, problem polega na tym że nie ma obrazka żeby założyć temat czyli po prostu się nie da tego zrobić, patrzałem na innych stylach i także ta opcja nie działa. Jedynie gdzie działa to na prosilver i stylach które nie mają obrazków tylko zwykły napis "nowy temat" czy dało by radę jakoś to naprawić? Bardzo zależy mi na tym bo przypadł mi ten styl do gustu. 8-)

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Re: Melankolia- Brak możliwości założenia tematu

Post autor: Widmo » 15 marca 2010, 01:16

Zanim napiszesz o jakimś problemie to użyj opcji szukaj i skorzystaj z bazy wiedzy. Wykonałeś te dwie czynności?
Wejdź w folder imageset/ i zobacz, czy masz folder pl/ z polskimi przyciskami. Nie? No właśnie, więc jak mają się wyświetlać, skoro ich nie ma ;)
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

Frodoszczecin

Post autor: Frodoszczecin » 15 marca 2010, 01:18

Rozumiem, a można skąd ściągnąć polskie przyciski czy muszę jechać na angielskich?

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Widmo » 15 marca 2010, 01:21

Niestety nie widziałem nigdzie spolszczonych tych przycisków. Zostaje właśnie używanie angielskich (trzeba skopiować folder en i zmienić nazwę na pl), bądź stworzyć samemu je. Ewentualnie można komuś to zlecić :)

Pozdrawiam!
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

Frodoszczecin

Post autor: Frodoszczecin » 15 marca 2010, 01:26

Dziękuje za pomoc i przepraszam za problemy, następnym razem zajrzę do tematu najczęściej zadawane pytania zanim zapytam. Jeszcze raz dziękuje i życzę miłego wieczorku a raczej nocy.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”