Zmiana treści powiadomienia.

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
run_away
Kontakt:

Zmiana treści powiadomienia.

Post autor: run_away » 12 marca 2010, 22:04

Witam czy jest możliwość zmiany treści powiadomień e-mail. Przykładowo w powiadomieniu o nowym poście w obserwowanym dziale są 4 linki (post, wątek, dział, forum) i chciałbym, żeby pierwszy był oddzielony ze 2 linijki od pozostałych bo są w jednej kupie i czasem się kliknie niedokładnie i wchodzi się na stronę nie tą co się chciało.(w starszej wersji forum był jeden link)

Generalnie też pytam bo czasem bym inaczej sformułował niektóre powiadomienia.

Szukałem w language/pl/email i znalazlem kilka plików tekstowych w których rzeczywiście są jakieś treści powiadomień, ale jakoś nie są one takie jakie naprawdę są w użytku (a przynajmniej te co sprawdzałem czyli prywatna wiadomość i powiadomienie o nowym poście) więc nie wiem o co chodzi.

Macie jakiś pomysł?

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: Zmiana treści powiadomienia.

Post autor: jaroslw » 13 marca 2010, 12:05

Wszystkie szablony wiadomości e–mail znajdują się w katalogu language/pl/email/. Powiadomienia o odpowiedzi znajdują się w plikach topic_notify.txt oraz forum_notify.txt.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

run_away
Kontakt:

Re: Zmiana treści powiadomienia.

Post autor: run_away » 13 marca 2010, 15:21

rzeczywiście, mój błąd. Przez to, że robiłem ostatnio aktualizację, pomyliłem foldery backup'ów i oglądałem ten sprzed aktualizacji gdzie treści powiadomień były nieco inne,

dzięki.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”