RATUNKU -POMOCY
RATUNKU -POMOCY
Witam wszytkich
Jestem adminem forum http://www.powrotnawojne.fora.pl jako slabo znajacy sie na adminowaniu dawalem admina wielu osobom ,ktore tworzyly badz opiekowaly sie poszczegolnymi dzialami .Wszytko bylo dobrze az stalo sie nieszczescie gdyz admin wpadl w rece "niezyczliwej " nam osoby i ta osoba skasowala nam CALE forum.
Caly nasz dorobek i praca poszla z dymem.
Prosze Was o pomoc --jak odzyskac to wszytko co nam skasowal ?
Jak w 100% upewnic sie kto to zrobil ?
Jestescie ostatnia nasza deska ratunku --liczy na Wasza pomoc klan liczacy ok 50osob i zrzeszajacy osoby w wieku 11-46 lat !! Tyle pracy chlopakow i dziewczyn nie moze isc na marne .
Jesli pomoc bedzie wymagala nakladow finansowych --to klan zrobi skladke ,jesli nie przekroczy to naszych mozliwosci .
Prosze o pomoc kazdego ktory ma "serce" lub byl w podobnej sytuacji !
Z powazanie admin -general klanu GP (Gwardia Polska) RAMONES
MOJE GG 6774228
Jestem adminem forum http://www.powrotnawojne.fora.pl jako slabo znajacy sie na adminowaniu dawalem admina wielu osobom ,ktore tworzyly badz opiekowaly sie poszczegolnymi dzialami .Wszytko bylo dobrze az stalo sie nieszczescie gdyz admin wpadl w rece "niezyczliwej " nam osoby i ta osoba skasowala nam CALE forum.
Caly nasz dorobek i praca poszla z dymem.
Prosze Was o pomoc --jak odzyskac to wszytko co nam skasowal ?
Jak w 100% upewnic sie kto to zrobil ?
Jestescie ostatnia nasza deska ratunku --liczy na Wasza pomoc klan liczacy ok 50osob i zrzeszajacy osoby w wieku 11-46 lat !! Tyle pracy chlopakow i dziewczyn nie moze isc na marne .
Jesli pomoc bedzie wymagala nakladow finansowych --to klan zrobi skladke ,jesli nie przekroczy to naszych mozliwosci .
Prosze o pomoc kazdego ktory ma "serce" lub byl w podobnej sytuacji !
Z powazanie admin -general klanu GP (Gwardia Polska) RAMONES
MOJE GG 6774228
Re: RATUNKU -POMOCY
To jest support phpBB3, a nie phpBB2
Kolego pomoz daj linka do prawidlowego !!Widze ze jest zamkniete !! 
juz phpBB2 nie jest wspierane..mozesz po archiwum poszperac jedynie
teraz jest phpBB3..3.0.6 wspierane wiec zmien sobie hosting na darmowy np.na cba.pl sobie zaloz forum phpBB3
teraz jest phpBB3..3.0.6 wspierane wiec zmien sobie hosting na darmowy np.na cba.pl sobie zaloz forum phpBB3
No tak --teraz sie zorientowalem ze nasze forum bylo "antykiem" --sluzylo nam przez 3 lata --dostawalismy sygnaly ze ma slabe zabezpieczenia --ale jakos nam pasowalo i wszystko bylo ok.
Teraz tylko nam zalezy aby znalezc "zbawce" ktory pomoze nam odzyskac skasowane dane !
Teraz tylko nam zalezy aby znalezc "zbawce" ktory pomoze nam odzyskac skasowane dane !
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Robiliście backup bazy danych? Ewentualnie możecie zwrócić się fora.pl o przesłanie ostatniego backup'a (jeśli w ogóle robią?), inaczej nic nie zrobisz..
Wsparcie phpBB PL !!
Marcin -uff to juz cos ,pisalismy i czekamy na odp.THX
Moze jeszcze ktos cos doradzi ---klan chce zlinczowac tego ktory nam skasowal forum
Moze jeszcze ktos cos doradzi ---klan chce zlinczowac tego ktory nam skasowal forum
Opcja jaką opisał @Marcin, jest jedynym ratunkiem nic innego niestety nie poradzicie. PhpBB2 niestety nie miało logów, więc raczej nie dojdziecie do tego kto skasował wszystko na forum. Chyba, że na fora.pl posiadają logi i istnieje u nich IP osoby, która to zrobiła.RAMONES pisze:Marcin -uff to juz cos ,pisalismy i czekamy na odp.THX![]()
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
back up zawiod
Pal licho tego co to zrobil --jeszcze tylko nadzieja w odp.fora pl
Tyle pracy ,historii ,repkow z gier ,taktyk --3 lata ehhh w 1min poszlo ...
Narazie udalo nam sie odzyskac pierwotna skorke forum wraz z tematami --ale posty ehh..
Wszytkim co odpowiedzieli na moja prosbe --serdecznie DZIEKUJE !!
Jesli lubicie strategie --zapraszam Was do naszego klanu --super rodzinna atmosfera ,mamy swoj kanal TS wiec jest wesolo --gra jest niesamowita liczaca 9 lat --ale do tej pory nikt jak dla nas niewymyslil lepszej
MOJE GG 6774228 --jesli ktos bylby zainteresowany to o grze opowiem i zaznacze ze uczymy od podstaw czego inne klany nie robia --dla nas liczy sie zabawa --naszym motto jest " Niewazne jak grasz wazne co masz w glowie "
Pal licho tego co to zrobil --jeszcze tylko nadzieja w odp.fora pl
Tyle pracy ,historii ,repkow z gier ,taktyk --3 lata ehhh w 1min poszlo ...
Narazie udalo nam sie odzyskac pierwotna skorke forum wraz z tematami --ale posty ehh..
Wszytkim co odpowiedzieli na moja prosbe --serdecznie DZIEKUJE !!
Jesli lubicie strategie --zapraszam Was do naszego klanu --super rodzinna atmosfera ,mamy swoj kanal TS wiec jest wesolo --gra jest niesamowita liczaca 9 lat --ale do tej pory nikt jak dla nas niewymyslil lepszej
MOJE GG 6774228 --jesli ktos bylby zainteresowany to o grze opowiem i zaznacze ze uczymy od podstaw czego inne klany nie robia --dla nas liczy sie zabawa --naszym motto jest " Niewazne jak grasz wazne co masz w glowie "
PS. " Z ta rodzinna atmosfera to nie przesadzilem --graja ojcowie z synami i matki z corkami --pozatym spotykamy sie na zlotach w realu --taki kozacki piknik "
-
quicksilver
Hej. Mam pewien problem z forum. Ostatnio cos się stało, że nie widać kto jest aktualnie obecny, są jakieś problemy z logowaniem, nie zapamiętuje czytanych postów. Forum zostało utworzone pare lat temu i to nie przeze mnie, a ja nie znam się aż tak na ich funkcjonowaniu. Jest to zwykłe phpBB, niestety. Z góry dzięki za jakąś pomoc.
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Wsparcie phpBB PL !!