Blokada na forum
Blokada na forum
Czy jest możliwe, abym bez zlogowania się podglądnął temat, jeśli forum jest dostępne dla osób zarejestrowanych się chodzi o phpbb2
Re: Blokada na forum
Nadaj Uprawnienia dla określonego działu forum tak by mogli go czytać goście .
wow wiem, ale ja chciałbym coś zobaczyć na cudzym forum, bez logowania, czy jest to możliwe
To pisz od rzazu o co biega. Jeżeli jest zabroniony dostęp to logiczne jest ,że nie możesz ,bo po co by miała być ta funkcja. Na temat hakerstwa tutaj nie znajdziesz pomocy !pala2222 pisze:wow wiem, ale ja chciałbym coś zobaczyć na cudzym forum, bez logowania, czy jest to możliwe
Słyszałem o czymś takim ,że jest dostęp do czytania dla określonego nr. IP czyli mimo tego ,że jesteś gościem
masz dostęp do czytania postów bez logowania.Admin musiał by ci nadać te uprawnienia do IP.
Jest to nie sprawdzona informacja,kiedyś o tym gdzieś czytałem i nawet nie wiem czy to jest na nasz skrypt.
Starej wersji skryptu nie wspieramy .
Pozdrawiam
przecież boty maja dostęp do forum?
to by nie dało rady jakos?
to by nie dało rady jakos?
A czytać potrafisz? bo boty umieją...Tomy pisze:pala2222 pisze:Na temat hakerstwa tutaj nie znajdziesz pomocy !
To jest forum supportu phpBB, a nie strona o łamaniu zabiezpieczeń skryptów i hackingu.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.