Witam!
Otóż mam bardzo poważny problem który się już wcześniej przewijał a nie został rozwiązany... otóż potrzebuje wysłać masową korespondencję do użytkowników mojego forum lecz jest to całkowicie niemożliwe ponieważ phpbb3 coś nie współpracuje z moim hostingiem (funkcja mail działa).
I moje zapytanie, czy jest sposób aby wyciągnąc wszystkie maile do pliku bądź w jakikolwiek sposób je wylistować?
Muszę zrobić to na wczoraj więc bardzo proszę o pomoc.
Wyciąganie maili z bazy
- dezerter_af
- Kontakt:
Wyciąganie maili z bazy
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
Re: Wyciąganie maili z bazy
Kod: Zaznacz cały
SELECT user_email FROM phpbb_users WHERE user_id <> 1;- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Hm, ale to jest bardzo ciekawe.. bo ja też mam problem z mass. korespondencją, po wysłaniu wiadomości otrzymuję info, że wiadomości zostały wysłane ale do nikogo nie dochodzą, ostatni raz wysłałem wiadomość z 4mc temu i jeszcze nie dotarły a funkcja mail działa na 10000%
Myślałem, że może serwer sie zapycha albo cuś więc wysłałem wiadomość do jednego użytkownika (do siebie) i wiadomość też nie doszła, próbowałem do testowego usera i też nie działa. Na innym forum użytkownicy też skarżą się na masową korespondencję, wnioskuję że to jednak wina skryptu, tylko jak rozwiązać ten problem?
Myślałem, że może serwer sie zapycha albo cuś więc wysłałem wiadomość do jednego użytkownika (do siebie) i wiadomość też nie doszła, próbowałem do testowego usera i też nie działa. Na innym forum użytkownicy też skarżą się na masową korespondencję, wnioskuję że to jednak wina skryptu, tylko jak rozwiązać ten problem?
Wsparcie phpBB PL !!
zobacz w ACP zakładka Główna >> Ustawienia e-maili >> i zobacz jaki masz rozmiar paczki email jak u siebie ustawiłem na 0 to śmiga
- dezerter_af
- Kontakt:
daroPL pisze:Kod: Zaznacz cały
SELECT user_email FROM phpbb_users WHERE user_id <> 1;
Dziwnie to zabrzmi ale kocham Cię :* uratowało mi to życie :d
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!