Najprostszy sposób na indeksowanie tematów ?

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Wodzu
Kontakt:

Najprostszy sposób na indeksowanie tematów ?

Post autor: Wodzu » 15 czerwca 2009, 14:04

Mam pytanie jaki jest najprostszy sposób na indeksowanie tematów tak żeby było widać tytuł tematu i i część jego zawartości zamiast meta name forum, nie chce instalować moda seo czy jest jakiś prostszy sposób.Korzystam z stylu Skin-Lab i większe przeróbki nie wchodzą w grę ciężko jest cokolwiek dopasować.

Awatar użytkownika
Smuger
Zasłużony

Re: Najprostszy sposób na indeksowanie tematów ?

Post autor: Smuger » 15 czerwca 2009, 14:07

Co do tytułów, proponuje zainstalować to: http://phpbb.pl/mods/details/seo_friend ... _title_173

Wodzu
Kontakt:

Post autor: Wodzu » 19 czerwca 2009, 01:00

Dzięki działa super ,mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie chodzi mi o indeksacje zawartości posta.

Teraz wygląda to tak :
Myszka dla gracza • Urządzenia wskazujące • experci.org •
experci.org ..... Wybierz forum, ------------------, FoRuM ExPeRcI-Informacje forum, Witaj w experci.org, Wiadomości, Poczekalnia, Komputery- zapytaj ...
www.experci.org/viewtopic.php?f=17&t=5 -
Jak widać indeksuje niepotrzebne informacje ,nie da się jakoś tego zmienić żeby pod tytułem było parę pierwszych zdań posta zamiast ścieżek forum?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 19 czerwca 2009, 12:55

Nie jesteś wstanie na to wpłynąć. Poczekaj trochę to wyszukiwarka powinna skorzystać z innej części strony.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”