Witam!
Co zrobić, aby przycisk "cytuj" był widoczny dla osób niezalogowanych?
button "cytuj" niewidoczny
Re: button "cytuj" niewidoczny
Dać grupie "Goście" "ograniczony dostęp".Co zrobić, aby przycisk "cytuj" był widoczny dla osób niezalogowanych?
Chciałabym, aby możliwość pisania postów mieli tylko zarejestrowani użytkownicy, żeby po wciśnięciu "cytuj" kierowani byli do strony logowania. Jeżeli goście będą mieli ograniczony dostęp to, czy będą mogli pisać posty?
Edit: Sprawdziłam. Kiedy goście mają ograniczony dostęp mogą pisać posty, a mi zależy na tym, aby przycisk był widoczny dla niezalogowanych, jednak aby przekierowywał do strony logowania, jak już pisałam. Chodzi o wygodę użytkowników. Mogą wybrać opcję "nowy post", zalogować się i dopiero cytować wyszukując teksty w okienku pod spodem. Ja chciałabym to przeskoczyć - aby od razu mogli wcisnąć "cytuj", zalogować się i mieć od razu okienko do napisania nowego posta z gotowym już cytatem. Da się coś takiego zrobić?
Edit: Sprawdziłam. Kiedy goście mają ograniczony dostęp mogą pisać posty, a mi zależy na tym, aby przycisk był widoczny dla niezalogowanych, jednak aby przekierowywał do strony logowania, jak już pisałam. Chodzi o wygodę użytkowników. Mogą wybrać opcję "nowy post", zalogować się i dopiero cytować wyszukując teksty w okienku pod spodem. Ja chciałabym to przeskoczyć - aby od razu mogli wcisnąć "cytuj", zalogować się i mieć od razu okienko do napisania nowego posta z gotowym już cytatem. Da się coś takiego zrobić?
To się da bez problemu zrobić, ale nie licz na to, że po zalogowaniu będą "mieć od razu okienko do napisania nowego posta z gotowym już cytatem". Będzie działało dokładnie jak "Odpowiedz" więc nie ma to sensu.mi zależy na tym, aby przycisk był widoczny dla niezalogowanych, jednak aby przekierowywał do strony logowania
Nie wiem, ale przypuszczam że wątpię.Da się coś takiego zrobić?
Szkoda, liczyłam. Prawdę mówiąc pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Na wszystkich forach, które wcześniej odwiedzałam była dostępna taka opcja i miałam nadzieję, że u mnie również będzie można zrobić coś takiego. No, ale trudno. W każdym razie dziękuję za pomocpit pisze:ale nie licz na to, że po zalogowaniu będą "mieć od razu okienko do napisania nowego posta z gotowym już cytatem". Będzie działało dokładnie jak "Odpowiedz" więc nie ma to sensu.
Nie twierdzę, że to jest niemożliwe, tylko że nie wiem jak to zrobić.Prawdę mówiąc pierwszy raz spotkałam się z czymś takim
Chętnie odwiedzę takie forum.Na wszystkich forach, które wcześniej odwiedzałam była dostępna taka opcja
Tak, tylko to jest "modified by Przemo" trzeba jego spytać.Cytujesz, logujesz się i od razu masz gotowy cytat