body lub identyfikatora wrap (już dokładnie nie pamiętam) w CSS musisz dodać jeszcze #text-align: center;. Znak # na początku linii oznacza, że będzie ona interpretowana tylko przez Internet Explorera.body lub identyfikatora wrap (już dokładnie nie pamiętam) w CSS musisz dodać jeszcze #text-align: center;. Znak # na początku linii oznacza, że będzie ona interpretowana tylko przez Internet Explorera.Nie wiem czy dobrze cię zrozumiałem ale we "wrap" mam coś takiego:we3b pisze:Do znacznikabodylub identyfikatorawrap(już dokładnie nie pamiętam) w CSS musisz dodać jeszcze#text-align: center;. Znak#na początku linii oznacza, że będzie ona interpretowana tylko przez Internet Explorera.
a "body" to za bardzo nie wiem jak mogę znaleźć/* Main blocks
---------------------------------------- */
#wrap {
padding: 0 20px;
width: 940px;
margin: 0 auto;
min-width: 650px;
}
margin: 0 auto; nie jest do końca poprawnie interpretowana. Trzeba dodać jeszcze text-align: center;. Znacznik body powinien znajdować się kilka linii wyżej nad #wrap.Dziękuje, pomogłowe3b pisze:W starszych wersjach Internet Explorera wartośćmargin: 0 auto;nie jest do końca poprawnie interpretowana. Trzeba dodać jeszczetext-align: center;. Znacznikbodypowinien znajdować się kilka linii wyżej nad#wrap.