Brak zakładki SYSTEM

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
grzesiek-16

Brak zakładki SYSTEM

Post autor: grzesiek-16 » 03 kwietnia 2009, 17:55

Witam.
Niedawno pokusiłem się na sktypt phpbb3. Jest bardzo dobry oraz ma dużo modyfikacji. Jednak jest mały problem. Mam forum na serverze unl.pl i jak wchodze w PA i daję zakładkę to mam białe tło. Szukałem odpowiedzi na forum, ale nie znalazłem. Inne kategorie chodzą bez problemu.
Nie wgrywałem jak na razie żadnych modów. Theme jest na domyślym ustawiony

Z góry wielkie dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Brak zakładki SYSTEM

Post autor: daroPL » 03 kwietnia 2009, 20:56

Zmień język w swoim profilu na angielski i zobacz czy działa ta strona.

grzesiek-16

Post autor: grzesiek-16 » 04 kwietnia 2009, 08:50

Język mogę zmienić tylko w ustawienia forum, ale to nie pomaga, bo dalej jest PA po pl. A forum już jest aktywne i są porobione wątki. Mam nadzieję, że da się jakoś to usprawnić. Moze i nie zależałoby mi na tym, ale chcę wgać mody.

grzesiek-16

Post autor: grzesiek-16 » 05 kwietnia 2009, 17:48

Witam.
Jednak wina leżała po stronie hostingu. Mam tylko pyanie mianowicie jak przenosiłem pełną bazę oraz same dane to wszystko było ok, ale użytkownicy nie byli wpisani do grup. Jak można obejść ten problem w przyszłości? Jeszcze jest problem, bo wyświetla podkategorie i fora, ale jak chce wejść to pokazuje, że nie ma tych danych na serverze. Bazę danych exportowałem i importowałem z PA PHPBB3

Okazało się, że server im padł i cała baza danych była uszkodzona.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”