Pomniejszające się logo

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Tweak

Pomniejszające się logo

Post autor: Tweak » 26 lutego 2009, 12:25

Witam.
Mam problem z pomniejszającym się logo story.
Mianowicie kiedy przeglądam stronę główną lub jakąkolwiek inna stronę nie związaną z jakimś tematem to wszystko wygląda OK, lecz kiedy już przeglądam jakiś temat to Logo na stronie się zmniejsza o około 50%.
A więc co zrobić aby logo przy przeglądaniu tematu było w normalnych rozmiarach?
Dodam jeszcze że logo te podczas przeglądania jakiegoś tematu działa jak zwykły obrazek na stronie i właśnie dlatego prawdopodobnie się pomniejsza. Po kliknięciu na nie przenosi mnie do strony głównej oraz otwiera obrazek w nowym oknie tak jak wszystkie inne w postach kiedy są zbyt duże...
HELP

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Pomniejszające się logo

Post autor: daroPL » 26 lutego 2009, 13:16

Odśwież zestaw ikon/obrazków używanego stylu w PA -> Style -> Zestaw ikon/obrazków -> Odśwież.

Tweak

Re: Pomniejszające się logo

Post autor: Tweak » 28 lutego 2009, 21:49

Zrobiłem tak jak proponowałeś i nadal problem występuje ;/ Wg mnie jest to jakaś luka w plikach i obrazek zostaje wczytywany tak jak każdy inny w tematach, a kiedy obrazek jest większy niż ileś tam pixeli to zostaje on pomniejszony. On tak działa ale czy to jest na pewno to właśnie taka przyczyna to nie jestem pewny w 100%.
Proszę o pomoc...

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”