prosze o szybka pomoc
prosze o szybka pomoc
zainsalowalem phpbb3 wszystko ok, mam panel administracji, tylko jeden jest bład, nie da się wejśc na ta strone pisze ze brakuje pliku index, o co chodzi? ten plik jest zaladowany przez comandera, a plik instal wywalilem tak jak pisalo.
Re: prosze o szybka pomoc
jaka jest dokładna treść tego komunikatu błędu?
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Błąd 403
Nie masz uprawnień do przeglądania zawartości tego katalogu.
Prawdopodobnie nie umieszczono w nim poprawnego pliku startowego (index.htm, index.html, index.php, index.php5).
to wyskakuje, nie wiem już o co chodzi :/
na forum da się wejśc tylko wtedy jesli się dopisze na koncu :phpbb3/index.php
inaczej się nie da, jak sprawdzam poprawnośc na yoyo.pl to pize że brakuje pliku index.php.
Co mam zrobic?
Prosze o pomoc.
Nie masz uprawnień do przeglądania zawartości tego katalogu.
Prawdopodobnie nie umieszczono w nim poprawnego pliku startowego (index.htm, index.html, index.php, index.php5).
to wyskakuje, nie wiem już o co chodzi :/
na forum da się wejśc tylko wtedy jesli się dopisze na koncu :phpbb3/index.php
inaczej się nie da, jak sprawdzam poprawnośc na yoyo.pl to pize że brakuje pliku index.php.
Co mam zrobic?
Prosze o pomoc.
Podaj adres do forum
Nie masz może tam gdzieś ustawionego pliku
Nie masz może tam gdzieś ustawionego pliku
.htaccess?`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
www.kulturysyka-forum.yoyo.pl
adres, a ten plik o którym piszesz jest zaladowany do comandera, razem z reszta plików jakie zostały sciągniete.
adres, a ten plik o którym piszesz jest zaladowany do comandera, razem z reszta plików jakie zostały sciągniete.
Kod: Zaznacz cały
Taka strona nie istnieje, jej nazwa jest zarezerwowana lub jest w trakcie modyfikacji. `Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
strona jest, bo sieze własnie w panelu administracyjnym,
podalem link przed chwila wchodze i tez to pisze co cytowalas, a jak pisuje normalnie adres to pojawia sie to co podalem wcześniej,
o co chodzi z tym plikiem? .htaccess ??
http://www.kulturystyka-forum.yoyo.pl/p ... 75dd7f7e31
czy ktoś pomoże?
strona jest, i co dalej? nadal nie da się wejść normalnie wpisując adres, o co chodzi? odpowie kto kolwiek?
podalem link przed chwila wchodze i tez to pisze co cytowalas, a jak pisuje normalnie adres to pojawia sie to co podalem wcześniej,
o co chodzi z tym plikiem? .htaccess ??
http://www.kulturystyka-forum.yoyo.pl/p ... 75dd7f7e31
czy ktoś pomoże?
strona jest, i co dalej? nadal nie da się wejść normalnie wpisując adres, o co chodzi? odpowie kto kolwiek?
Sprawdź zawartość pliku index.php i .htaccess (jeśli istnieje, to wklej jego zawartość).
PS. Zmień nazwę tematu na adekwatną do jego treśći!
PS. Zmień nazwę tematu na adekwatną do jego treśći!