Dlaczego żaden mod nie działa?
-
Sauron747
Dlaczego żaden mod nie działa?
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego żaden mod do phpbb 3.0.4 nie działa na stylu aeroblue. Wypróbowałem już tak wiele modów. Zależy mi na modzie do wyświetlania numeru gg, tlen itd. przy każdym poście użytkownika i w ogóle, a także moda do zmiany pozycjonowania legendy (żeby to robił po kolei). Jako nowego użytkownika interesuje mnie także dlaczego wszystkie mody napisane są dla stylu prosilver i subsilver. Jak modyfikowac mody aby zadziałały na owym stylu aeroblue, gdyż naprawdę mi zależy na tym stylu. Bardzo proszę o odpowiedź. Za wszelkie nieścisłości co do pisania postu serdecznie przepraszam :)
Re: Dlaczego żaden mod nie działa?
wykonaj dla swojego stylu instrukcje dla stylów dodawanych do modyfikacji. potem tylko odświeżanie stylu i działa bez większych problemów 
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
sauron747
Re: Dlaczego żaden mod nie działa?
Ale ja postępuję według tych instrukcji i pomimo tego mody nie działają. Wszystko wykonuję w opisie i modyfikuję kod zarówno w phpbb jak i w owym stylu aero (z pominięciem stylu prosilver, gdyż go nie używam) i nic nie chce działać. Wszystko robię tak jak należy (zapytanie do MySQL, modyfikacja kodu phpbb i stylu). Wszyskie mody zgłaszają błędy (próbowałem je nawet naprawiać, ponownie instalować mody), ale nic z tego. Korzystam z modów do wersji phpbb 3 zamieszczonych na tej stronie.