Witam.
Mam mały problem konfiguruję swoje pierwsze forum i chciałabym zapytac, czy jest możliwe, żeby na stronie głównej wyświetlane były tylko kategorie, a dopiero po wybraniu odpowiedniej i kliknięciu na niej pojawiałyby się fora do niej przyporządkowane. Z góry dziekuję za pomoc.
Wyświetlanie na stronie głównej tylko kategori
Re: Wyświetlanie na stronie głównej tylko kategori
Wydaje mi się, że nie jest to możliwe bez użycia specjalnej modyfikacji.
Dziękuję za informacje. A jak szukac takich modyfikacji? A może ktoś już się na takową natknął. Proszę o pomoc.
http://www.phpbb.com/community/viewforum.php?f=81 - chyba największa baza wiedzy dotycząca modyfikacji.
Dziękuję, za pomoc. Problem został rozwiązany. Rozwiązanie było prostsze niżby się wydawało. Temat można zamknąć.
Podzielisz się wiedzą? Może to się komuś przydać.helenka84 pisze:Dziękuję, za pomoc. Problem został rozwiązany. Rozwiązanie było prostsze niżby się wydawało. Temat można zamknąć.
Oczywiście, że się podzielę. Wystarczyło stworzyć jedną główną kategorię a pozostałym kategoriom ustawić ją jako nadrzędną. I tym sposobem na stronie głównej mam tylko kilka kategorii i dopiero po kliknięciu w odpowiednią wyświetlają się fora dyskusyjne odpowiednia do nich.