[Problem] Błąd po wejściu do panelu admina

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
lkj

[Problem] Błąd po wejściu do panelu admina

Post autor: lkj » 09 grudnia 2008, 13:28

hejka,

jak wejdę do panelu admina to mam taki błąd:

Kod: Zaznacz cały

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_admin.php on line 2405: array_fill() [function.array-fill]: Number of elements must be positive
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_admin.php on line 2405: array_fill() [function.array-fill]: Number of elements must be positive
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3153)
modyfikowałem swoje forum o kilka modyfikacji, ale wszystko było OK - błąd pojawił się znienacka..
dodam, że jak wrzucę oryginalne pliki z paczki tj. /includes/functions.php i /adm/index.php to błąd nadal występuje..

jak mogę to rozwiązać?

dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: [Problem] Błąd po wejściu do panelu admina

Post autor: daroPL » 10 grudnia 2008, 15:43

Spróbuj wgrać na nowo polskie tłumaczenie (z naszej strony) i wyczyścić folder /cache/ (oprócz pliku .htaccess i index.html).

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: [Problem] Błąd po wejściu do panelu admina

Post autor: daroPL » 11 grudnia 2008, 15:17

Spróbuj tego http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p7832855
bardzo podobny błąd.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”