Witam
Niedawno uruchomiłem forum, chciałem zmienić jego styl, żeby ciekawiej wyglądało i niestety po zmianie i wylogowaniu nie mogę się zalogować jako administrator.
Działa logowanie jako zwykły użytkownik, jednak kiedy chce się zalogować do panelu admina pojawia się komunikat: Musisz wprowadzić hasło aby przejść do Panelu Administracji.
Kiedy próbuje dokonać zmian w panelu użytkownika wyskakuje z kolei: Wysłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie.
Problem pojawił się po zainstalowaniu stylu Elveron, styl nie działał prawidłowo (problem z brakiem przycisków), domyślam się więc że coś się tutaj pogryzło i styl nie współpracuje z wersją forum, tylko nie bardzo wiem jak to teraz naprawić. Wcześniej forum chodziło na stylu prosilver i było OK
Adres forum: www.grh-pegasus.pl
wersja: phpbb3.2
język: polski
serwer: nazwa.pl
Z góry dzięki za porady
Przemek
Brak możliwości zalogowania do Panelu admina
Re: Brak możliwości zalogowania do Panelu admina
Nie mogę się nawet poprawnie zarejestrować, bo wyskakuje błąd, że źle przepisałem kod z obrazka konieczny do rejestracji. Próbowałem chyba z 5 razy...
Przecież ta wersja to wersja deweloperska, czyli taka, w której jeszcze bardzo, bardzo dużo może się jeszcze zmienić.wersja: phpbb3.2
Zainstaluj stabilną wersję phpBB3.
Wielkie dzięki, chciałem najnowszą wersję i poszło mi aż za dobrze.
Pozdrawiam
Przemek
Pozdrawiam
Przemek