Brak możliwości zalogowania do Panelu admina

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
c96

Brak możliwości zalogowania do Panelu admina

Post autor: c96 » 14 września 2008, 21:27

Witam

Niedawno uruchomiłem forum, chciałem zmienić jego styl, żeby ciekawiej wyglądało i niestety po zmianie i wylogowaniu nie mogę się zalogować jako administrator.
Działa logowanie jako zwykły użytkownik, jednak kiedy chce się zalogować do panelu admina pojawia się komunikat: Musisz wprowadzić hasło aby przejść do Panelu Administracji.
Kiedy próbuje dokonać zmian w panelu użytkownika wyskakuje z kolei: Wysłany formularz był nieprawidłowy. Proszę spróbować ponownie.
Problem pojawił się po zainstalowaniu stylu Elveron, styl nie działał prawidłowo (problem z brakiem przycisków), domyślam się więc że coś się tutaj pogryzło i styl nie współpracuje z wersją forum, tylko nie bardzo wiem jak to teraz naprawić. Wcześniej forum chodziło na stylu prosilver i było OK

Adres forum: www.grh-pegasus.pl
wersja: phpbb3.2
język: polski
serwer: nazwa.pl

Z góry dzięki za porady

Przemek

Awatar użytkownika
Marcinn
Kontakt:

Re: Brak możliwości zalogowania do Panelu admina

Post autor: Marcinn » 14 września 2008, 21:36

Nie mogę się nawet poprawnie zarejestrować, bo wyskakuje błąd, że źle przepisałem kod z obrazka konieczny do rejestracji. Próbowałem chyba z 5 razy...

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 15 września 2008, 14:07

wersja: phpbb3.2
Przecież ta wersja to wersja deweloperska, czyli taka, w której jeszcze bardzo, bardzo dużo może się jeszcze zmienić.
Zainstaluj stabilną wersję phpBB3.

c96

Post autor: c96 » 15 września 2008, 22:03

Wielkie dzięki, chciałem najnowszą wersję i poszło mi aż za dobrze.

Pozdrawiam

Przemek

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”