Zmiana rozmiaru załącznika

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
acik

Zmiana rozmiaru załącznika

Post autor: acik » 02 sierpnia 2008, 20:48

Witam.
Mam problem ze zmianą wielkości dodawanego załącznika mianowicie wchodząc w PA-Pisanie postów-Załączniki-Ustawienia załączników chciałem zmienić wielkość dodawanego załącznika i wyskakuje mi poniższa informacja jak temu zaradzić.
Z góry dziękuję za pomoc.Pozdrawiam.

Kod: Zaznacz cały

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_attachments.php on line 291: Undefined index: CHECK_CONTENT
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Zmiana rozmiaru załącznika

Post autor: daroPL » 03 sierpnia 2008, 09:21

Modyfikowałeś pliki phpBB3? Wgraj na nowo plik /includes/acp/acp_attachments.php.

acik

Re: Zmiana rozmiaru załącznika

Post autor: acik » 03 sierpnia 2008, 10:03

Witam.
To nie to ale znalazłem w czym problem mianowicie w pliku config.php w lini 15 //@define('DEBUG', true); usunąłem // aby wyświetlało się: Time : 0.198s | 10 Queries | GZIP : Off gdy się je przywróci jest ok.
Dzięki za odpowiedź pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”