Jak przenieść posta?
-
adriano216
Jak przenieść posta?
Jak w temacie, nie mogę sobie z tym poradzić. Gdzie znajdę ID wątku?
Re: Jak przenieść posta?
Nie kombinuj nic w bazie...
Masz albo narzędzia szybkiej moderacji gdy wyświetlasz sobie dany temat, albo panel moderatora, w którym również możesz zaznaczyć temat/y i przenieść je.
Masz albo narzędzia szybkiej moderacji gdy wyświetlasz sobie dany temat, albo panel moderatora, w którym również możesz zaznaczyć temat/y i przenieść je.
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
-
adriano216
Właśnie chodzi mi o panel moderacji z którym nie mogę sobie dać rady
i nie chcę przenosić tematu lecz 1 post
To będąc w jakimś temacie klikasz PANEL MODERACJI. Wtedy wyświetli Ci się cały temat wraz z postami w trybie moderatora.
Musisz użyć opcji WYDZIEL WYBRANE POSTY - w tym celu zaznaczasz post i z listy rozwijanej znajdującej się na dole ekranu wybierasz `wydziel wybrane posty`.
Następnie wskazujesz forum, w którym ma być utworzony nowy temat. Potem używasz w panelu moderacji opcji łączenia tematów, dzięki której `doklejasz` ten wydzielony post (będący aktualnie osobnym tematem) do jakiegoś innego tematu. W tym celu będąc w danym forum klikasz w PANEL MODERACJI i zaznaczasz temat, który chcesz dołączyć do innego i wybierasz akcję POŁĄCZ. Następnie klikasz na link `wybierz do połączenia` przy temacie, do którego chcesz `dokleić` post.
Musisz użyć opcji WYDZIEL WYBRANE POSTY - w tym celu zaznaczasz post i z listy rozwijanej znajdującej się na dole ekranu wybierasz `wydziel wybrane posty`.
Następnie wskazujesz forum, w którym ma być utworzony nowy temat. Potem używasz w panelu moderacji opcji łączenia tematów, dzięki której `doklejasz` ten wydzielony post (będący aktualnie osobnym tematem) do jakiegoś innego tematu. W tym celu będąc w danym forum klikasz w PANEL MODERACJI i zaznaczasz temat, który chcesz dołączyć do innego i wybierasz akcję POŁĄCZ. Następnie klikasz na link `wybierz do połączenia` przy temacie, do którego chcesz `dokleić` post.
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
Utworzyłem nowy temat, przenoszę tam posty z innego tematu, ale chciałbym aby mój post, który napisałem był postem prowadzącym czyli na pierwszym miejscu jak to zrobić.
Tego nie zrobisz ot tak. Bo posty masz sortowane wg. daty napisania.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.
jestem administratorem czy to coś zmienia.Widmo pisze:Tego nie zrobisz ot tak. Bo posty masz sortowane wg. daty napisania.
jeśli tak odpowiedziałeś to znaczy że jest możliwość, czy możesz pomóc?
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
ranga na forum nic tu nie zmienia, nie wiem nawet czy sa takie modyfikacje?
ale co możesz zrobić..
utwórz temat o treści jaką potrzebujesz i posty podepnij do nowego tematu, taką opcje masz w "Narzędzia szybkiej moderacji"
stary temat usuniesz i z głowy
ale co możesz zrobić..
utwórz temat o treści jaką potrzebujesz i posty podepnij do nowego tematu, taką opcje masz w "Narzędzia szybkiej moderacji"
stary temat usuniesz i z głowy
Wsparcie phpBB PL !!
tak zrobiłem ale mój post nie będzie pierwszy
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
jak napiszesz post jako pierwszy i reszte postów podepniesz to bedzie
Wsparcie phpBB PL !!
no właśnie tak zrobiłem i nic z tego bo ustawiło względem daty. Jedynie chyba zmiana daty by pomogła ale jak to zrobić i czy można zmienic datę swojego postu@Marcin pisze:jak napiszesz post jako pierwszy i reszte postów podepniesz to bedzie
- @Marcin
- Zasłużony
- Kontakt:
Może ta modyfikacja Ci pomoże
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2107473
http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2107473
Wsparcie phpBB PL !!