Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Witam
Otóż mam pewien problem, próbuję założyć forum i zaczynam od upload'u, ale nie mogę tego dokonać Dokładnie chodzi o to, że podczas upload'u wysyłanie przestaję być kontynuowane. Nie wiem o co chodzi.
Korzystam z FileZilli. Proszę o pomoc.
Zacząłem korzystać z Total Commander'a i udało mi się z uploadować, ale na raty. Pliki na serwerze są, lecz nie chcą się odpalić. Zresztą: http://www.dolinalinkow.cba.pl/phpBB/install/index.php
Zobacz sam, zmienia link, że występuje błąd i skrypt przenosi mnie na stronę startową cba.pl
Wiem, że darmowe serwery do gówno, ale chcę się nauczyć i na razie próbuję na darmowych hostach, później się przerzucę na płatny hosting, ale dzięki za pomoc. A tak na marginesie to już sobie poradziłem.
cba.pl nie należy do najlepszych darmowych serwerów, bardziej kierowałbym się jak już to w stronę yoyo.pl lub innego zagranicznego.
Jeżeli rozwiązałeś już problem to miło by było jakbyś napisał tutaj jak to zrobiłeś, może komuś przyda się to w przyszłości.