zarejestrowani nie widzą for
zarejestrowani nie widzą for
zaczynam dopiero uczyć sie obsługi tego forum, wcześniej miałam PHPbb 2.0 by przemo
Mój problem polega na tym że zarejestrowani i aktywowani przeze mnie użytkownicy nie widzą utworzonych przeze mnie for, pewnie coś skopałam liczę że inteligentniejsi ode mnie pomogą mi naprawić błędy
co ważne ja te tematy widzę
Mój problem polega na tym że zarejestrowani i aktywowani przeze mnie użytkownicy nie widzą utworzonych przeze mnie for, pewnie coś skopałam liczę że inteligentniejsi ode mnie pomogą mi naprawić błędy
co ważne ja te tematy widzę
Re: zarejestrowani nie widzą for
PA -> Użytkownicy i Grupy -> Grupy -> Zezwolenia grup w forach -> Wybierz z listy grupę Zarejestrowani użytkownicy i zatwierdź -> Zaznacz Wszystkie fora i zatwierdź -> Ustaw wszędzie Standardowy dostęp.
Jeżeli goście i boty również nie widzą tych forów, to zrób tak samo tylko, że ustaw Tylko czytanie.
Jeżeli goście i boty również nie widzą tych forów, to zrób tak samo tylko, że ustaw Tylko czytanie.
no tak zrobiłam ... prywatnego żadnego nie ustawiałam ... ustawiłam wszystkim zarejestrowanym użytkownikom standardowy dostęp + ankiety ... i nadal nie działa ...
A żeby bardziej skomplikować sprawę to ja jak jestem zalogowana jako użytkownik (nie w PA) widzę wszytko, a koleżanka która się już zalogowała i ją aktywowałam nie widzi żadnego fora ...
A żeby bardziej skomplikować sprawę to ja jak jestem zalogowana jako użytkownik (nie w PA) widzę wszytko, a koleżanka która się już zalogowała i ją aktywowałam nie widzi żadnego fora ...
Podaj adres forum.
nie wiem tez czy już to ustawiłam bo w tym nowym php sie trochę gubię ale chciałabym żeby to forum było dostępne jedynie dla zarejestrowanych użytkowników ...
Nie mam dostępu do forum, jest nałożone hasło na folder.
wysłałam na PW
Czy forum było od razu postawione na phpBB3?
wiem gdzie może tkwić problem koleżanka która sie rejestruje dla sprawdzenia forum otrzymuje taki komunikat
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect integer value: 'II' for column 'pf_grupa' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.
co nie zmienię fakty że potem jest na liście użytkowników nieaktywnych i mogę ją aktywować ... ale potem nic nie widzi ...
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect integer value: 'II' for column 'pf_grupa' at row 1 [1366]
Wystąpił błąd SQL podczas generowania tej strony. Skontaktuj się z Administratorem forum jeżeli błąd będzie się powtarzał.
co nie zmienię fakty że potem jest na liście użytkowników nieaktywnych i mogę ją aktywować ... ale potem nic nie widzi ...
Błąd był z kompem koleżanki wszystko działa jak należy
Dziękuje za pomoc 
witam
mam ten sam problem z forum sklepow ktore teraz tworzymy.
Jak zostal rozwiazany poprzedni problem, bo u nas wyglada to tak samo?
mam ten sam problem z forum sklepow ktore teraz tworzymy.
Jak zostal rozwiazany poprzedni problem, bo u nas wyglada to tak samo?
milupa3 pisze:Błąd był z kompem koleżanki wszystko działa jak należyDziękuje za pomoc