Witam.
Mam taki problem. Nie wiem jak ustawic aby wchodzac na forum i dany temat od razu przenosilo do najswiezszej odpowiedzi (na sam dol), tak samo jak napisze posta. Druga sprawa to jak jestem w danym temacie i odswieze przegladarke to przenosi mnie na strone glowna ... jak ustawic zeby pozostawac w tym temacie co jestem?
Jak to ustawic?
Re: Jak to ustawic?
1. Na stronie głównej i w widoku forum masz w kolumnie "Ostatni post" ikonkę, po jej naciśnięciu zostajesz przenoszony do ostatniego postu w temacie (najnowszego).
2. Jakiej używasz przeglądarki? Przecież odświeżając stronę, zawsze jesteś pod tym samym adresem.
2. Jakiej używasz przeglądarki? Przecież odświeżając stronę, zawsze jesteś pod tym samym adresem.
A gdzie to dokladnie jest "widok forum" ? Uzywam najnowszego Firefox'a.
Jak wejde na forum do jakiegos dzialu i wezme "odswiez" przenosi mnie na glowna strone forum .. dlaczego tak jest? Hmm
Jak wejde na forum do jakiegos dzialu i wezme "odswiez" przenosi mnie na glowna strone forum .. dlaczego tak jest? Hmm
To widocznie masz coś z przeglądarką nie tak.Jak wejde na forum do jakiegos dzialu i wezme "odswiez" przenosi mnie na glowna strone forum .. dlaczego tak jest? Hmm
Jak na stronie głównej klikniesz na jakieś forum to otwiera ci się strona tzw. widoku forum.A gdzie to dokladnie jest "widok forum" ? Uzywam najnowszego Firefox'a.