Jak przeniesc baze danych??
-
mateusz232
Jak przeniesc baze danych??
mam pytanei jak przeniesc baze danych na inny server.. dokladnie na subdomene?? ob mam opisy do php2 a do 3 znalezc nie moge
Re: Jak przeniesc baze danych??
kopia w phpmyadminei wykonujez tak samo. nie rozumiem problemu. po drugie jak to przenosisz na subdomene ?? domenami zarządza się w panelach a nie na forum.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
-
mateusz232
no chcuiałem glowne forum przeniesc na subdomene ;p
By forum było dostępne przez subdomenę to skrypt musi znajdować się w jakimś folderze np. forum/, później w panelu zarządzania kontem hostingowym tworzysz subdomenę np. forum.test.pl dla folderu forum/. Jeśli chodzi o samo przenoszenie forum to robisz to chyba tak samo jak w phpbb2.
-
mateusz232
troche nie czaje jak to przezucic daro mozesz mi wytłumaczyc lepiej to?? http://www.forumpc.pl/index.php?showtop ... ntry139262 nie wiem gdzie ta tabela search
Korzystaj z tego viewtopic.php?f=33&t=247, tylko, że w phpBB3 nie ma chyba tak samo nazwanych kolumn z tabeli config, dlatego najlepiej poszukaj swojego adresu w kopii i zmień go na nowy.