Witam.
Czy ktos wie gdzie moge znalezc dokumentacje dla utworzonej bazy forum?
Chodzi mi o opis kolumn dla danej tabelki, ewentualne relacje itd.
Z gory dzieki za odopowiedzi.
Dokumentacja do uworzonych tabelek dla forum.
nigdy się nie spotkałem. wersja 3.0 jest za krótko aby ktoś już ją opisał. Ewentualnie możesz posiłkować się opisem dla wersji 2.0: http://naszapierwsza.w.interia.pl/pomoc ... q_sql.html
poznasz jej zasady to już sam zrozumiesz wersje 3.0
poznasz jej zasady to już sam zrozumiesz wersje 3.0
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
dla postów z 3 nie wsadzałem jeszcze ręcznie przez sql jednak tak na szybko to wystarczy uzupełnić tabele phpbb_posts potem wpaść na forum i patrzec gdzie brakuje odwołania. tak na szybko to chyba prościej by to poszło niż w starej wersji.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info