Witam,
Nie znalazłem nigdzie na forum moda umożliwiającego napisanie ogłoszenia aby było widoczne nad działami forum więc pozwoliłem sobie napisać. Bardzo proszę o podanie linka do skryptu/moda umożliwiającego napisanie ogłoszenia pod phpBB3.
Pozdrawiam proszę o pomoc
Ogłoszenia na stronie głównej w phpBB3
kpisz ???adxx pisze:Nie znalazłem nigdzie na forum moda umożliwiającego napisanie ogłoszenia aby było widoczne nad działami forum
viewtopic.php?t=6308
na phpbb.com wiem że są co najmniej 2 inne mody dodające ogłoszenia.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Ten twój mod jest słaby niezrozumiała instrukcja w dwóch plikach etc. a do tego nawet po poprawnym zainstalowaniu wyskakuje błąd:
Pozdrawiam liczę na pomoc
Kod: Zaznacz cały
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysql4 ]
Table 'rudzkada01_liga.phpbb_news' doesn't exist [1146]
SQL
SELECT title, message, bbcode_uid, bbcode_bitfield FROM phpbb_news ORDER BY time DESC
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 158
CALL: dbal->sql_error()
FILE: includes/acp/acp_news.php
LINE: 33
CALL: dbal_mysql->sql_query()
FILE: includes/functions_module.php
LINE: 471
CALL: acp_news->main()
FILE: adm/index.php
LINE: 74
CALL: p_master->load_active()
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info