Maile są po angielsku
Maile są po angielsku
Mam wgranego, najnowszego snapshota tłumaczenia, ale dalej maile z powiadomieniem o odpowiedzi (zresztą inne też) dochodzą w angielskiej wersji. Dlaczego się tak dzieje? Wszystkie ścieżki i nazwy plików są ok...
czy na pewno w profilu i w PA masz ustawiony język polski ??
czy jesteś pewien że wgrałeś polskie pliki maila ???
- czasami najgłupsze rzeczy są winowajcą 
3.0 ma sporo opcji czyszczenia cache i innych tego typu spraw. wyczyść. style chyba nie mają tutaj nic do zmiany ale dla pewnoście je również wyczyść.
czy jesteś pewien że wgrałeś polskie pliki maila ???
3.0 ma sporo opcji czyszczenia cache i innych tego typu spraw. wyczyść. style chyba nie mają tutaj nic do zmiany ale dla pewnoście je również wyczyść.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Tak, są na 100% i z dobrą ścieżką.mateusz pisze:czy jesteś pewien że wgrałeś polskie pliki maila ??? Very Happy
Tak, ale jeszcze sprawdzę, żeby mieć 100% pewność. Teraz tyle tych opcjimateusz pisze:czy na pewno w profilu i w PA masz ustawiony język polski ??
Takie operacje, robiłem już kilkakrotnie, przy okazji zmiany obrazków, kolorystyki etc.mateusz pisze:3.0 ma sporo opcji czyszczenia cache i innych tego typu spraw. wyczyść. style chyba nie mają tutaj nic do zmiany ale dla pewnoście je również wyczyść.