Maile są po angielsku

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Maile są po angielsku

Post autor: jaroslw » 02 września 2007, 09:09

Mam wgranego, najnowszego snapshota tłumaczenia, ale dalej maile z powiadomieniem o odpowiedzi (zresztą inne też) dochodzą w angielskiej wersji. Dlaczego się tak dzieje? Wszystkie ścieżki i nazwy plików są ok...
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 02 września 2007, 10:37

czy na pewno w profilu i w PA masz ustawiony język polski ??

czy jesteś pewien że wgrałeś polskie pliki maila ??? :D - czasami najgłupsze rzeczy są winowajcą :D

3.0 ma sporo opcji czyszczenia cache i innych tego typu spraw. wyczyść. style chyba nie mają tutaj nic do zmiany ale dla pewnoście je również wyczyść.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 02 września 2007, 11:31

mateusz pisze:czy jesteś pewien że wgrałeś polskie pliki maila ??? Very Happy
Tak, są na 100% i z dobrą ścieżką.
mateusz pisze:czy na pewno w profilu i w PA masz ustawiony język polski ??
Tak, ale jeszcze sprawdzę, żeby mieć 100% pewność. Teraz tyle tych opcji :D
mateusz pisze:3.0 ma sporo opcji czyszczenia cache i innych tego typu spraw. wyczyść. style chyba nie mają tutaj nic do zmiany ale dla pewnoście je również wyczyść.
Takie operacje, robiłem już kilkakrotnie, przy okazji zmiany obrazków, kolorystyki etc.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”