Style i działy

Dyskusje na temat stylowania phpBB 2.0.x.
Grzybcio

Style i działy

Post autor: Grzybcio » 26 kwietnia 2007, 13:42

Witam.
Mam pewien problem ze stylami na moim forum. Mianowicie chodzi o wyglad działów. Moze to zabrzmiec dziwnie ale juz pokazuje o co mi chodzi :
Tak wyglada moje forum. Wgranym templatem jest deox - na nim tez bazuje, utworzylem dzialy, tematy - dopasowalem do niego forum.
deox - podstawowe
I tu pojawia sie problem. Chcialbym zmienic teraz template na cos innego...jednak kiedy to robie - otrzymuje cos takiego.
styl MSHandwriting
styl ashGrunge
Otoz pomiedzy kolejnymi dzialami tworza sie olbrzymie przerwy...Nie mam calkowicie pojecia jak to zlikwidowac. Widzialem inne fora z tymi stylami i nie ma takich przerw pomiedzy dzialami...chyba cos jest nie tak.
Poradzcie cos.

PS. Na dokladke - w zadnym dodanym stylu nie widze liku do Panelu Administracyjnego oraz np kto jest na forum itp.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 26 kwietnia 2007, 19:11

wgraj jeszcze raz pliki ze style.
sprawdź czy nbapewno wgrywasz styl do swojej wersji. style dla phpbb i pbpbb by przemo nie są identyczne
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Grzybcio

Post autor: Grzybcio » 27 kwietnia 2007, 06:59

Ale sek w tym wlasnie ze mam styl deox - a styl deoxGreen (dokladnie ten sam tylko zielony) juz sie kaszani...

Zablokowany

Wróć do „Style”